Lille Get Away på Skodsborg

Ren hud til brylluppet

Hej skønneste jer,

I dag skal vi snakke om hud og forberedelser til brylluppet, i den henseende; for det er vel klart i sig selv, at man ønsker at se smuk ud på sin bryllupsdag – og for mig, er huden særligt vigtigt.

Efter mange år med akne, urenheder og en følelse af skam over, at vise min hud frem, er den endelig kommet under kontrol. Det har virkelig været en lang og sej kamp – og jeg har været så heldig at møde ét menneske, der har hjulpet mig på rette vej. Jeg mødte første gang Shirley fra Sund Hud i sommeren 2016, hvor jeg faldt over hendes Facebookside – vores første møde var helt unikt. Shirley forstod mig og mine hudproblemer som ingen anden, hun tog mig seriøst uden at være belærende, hun var rumlig og omsorgsfuld – og hun gav mig konkrete råd med hjem. Jeg skrev om vores første møde i dette gamle indlæg, som jeg kaldte: Urtepiller og ingen mælk (billedet er ikke kommet med over på den nye platform).

Siden vores første møde har jeg haft en helt unik forbindelse med Shirley; hun så mig, for det menneske jeg var under min akne. Hendes behandlinger er uden tvivl dét der har hjulpet mig allermest mod en ren og sund hud. Nu har vi snart kendt hinanden i tre år, og hun er en fast vejleder for mig – hvad hun siger angående hud er lov, og jeg lytter altid til hendes råd. Også når hun siger, at jeg skal cutte ned på mejeriprodukter og sukker (sidstnævnte er klar sværest).

Her er et billede af hvordan min hage så ud i 2016, da jeg lige havde mødt Shirley. Og ved siden af, et billede taget efter behandlingen i tirsdags. Der er en verden til forskel; den gang gjorde min hud ondt når jeg snakkede, jeg fik nye, slemme udbrud dagligt og jeg skammede mig helt vildt over min hud. Jeg kunne dårligt kigge folk i øjenene, fordi jeg var overbevist om, at det eneste de kunne fokusere på var min hud og ikke mig som menneske.

Der er selvfølgelig lang tid i mellem disse to billeder, men pointen er, at det er Shirley der har hjulpet mig fra billedet til venstre, til det nuværende billede. Derfor er der heller ingen tvivl i mit sind om, at Shirley er den rette person til at sørge for, at min hud fremstår præcis som den skal, når jeg giftes til sommer.

Planen for bryllupshuden

Shirley og jeg har aftalt, at vi tager det et skridt ad gang og ser hvad min hud har brug for frem til brylluppet. Derfor ved jeg endnu ikke hvornår min næste behandling er, men jeg ved at Shirley har fuldkommen styr på min hud, så jeg læner mig trygt tilbage i den vished.

Nyt lokale og ny behandling

Som I måske så på min story forleden, så har Shirley fået et nyt lokale – et utroligt smukt lokale i Nyhavn, hvor man med det samme kan mærke roen og kærligheden; og ikke nok med dét, så har hun også udvidet sin behandling, så du nu kan booke The Bliss – Shirleys Signatur Behandling. Dette er en totaloplevelse for din hud, krop og nervesystem, hvor du bliver afbalanceret, beroliget og får lov til at finde ind til dig selv igen.

Behandlingen starter med en klassisk biopeeling, som er et under for din hud, uanset om du døjer med akne, urenheder, rynker eller blot mangler fugt. Derefter udfører Shirley en Gud Sha ansigtsmassage for at stimulere huden. Behandlingen afsluttes med, at du bliver svøbt i tørklæder og modtager en chakra-afbalancering med krystaller. Den sidste del er fuldkommen magisk for nervesystemet. Shirley gjorde det på mig i tirsdags og da behandlingen var ovre, var jeg som født på ny. Som jeg fortalte jer, har jeg følt mig meget ved siden af mig selv, og i denne behandling fik jeg virkelig lov til at mærke mig selv og at komme hjem.

Shirley har skabt denne behandling, da hun har set en tendens hos os kvinder med uren hud og akne – vi er ofte meget sensitive og bliver meget påvirkede at verdenen omkring os. Derfor er det vigtigt at vi lærer at trække vejret dybt ned i maven og at finde ind til vores kerne. Det er vigtigt at vores nervesystem ikke er i alarmberedskab, så huden og sindet kan få ro til, at finde sig selv igen.

Efter jeg fik denne behandling var jeg simpelthen så glad og rolig, Shirley havde sat mig i kontakt med mit indre. Jeg kunne mærke mig selv og den ro, som altid ligger inderst inde. At Shirley formår at skabe den vej ind til mig, er fuldkommen uvurderligt.

Det er stadig muligt at få en biopeeling uden Gud Sha og svøb – og du kan lideledes få sidste del af The Bliss uden at få en biopeeling. Du kan booke tid hos Shirley og se de forskellige muligheder lige her.

Jeg kan virkelig ikke anbefale en behandling hos Shirley nok. I min optik vil hun altid være svaret; om det gælder hud eller sind – hun er virkelig en ener.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Get Away på Skodsborg