Du har altid ret til dine følelser

Monday Update #76 + Give Away (igen)

Hej skønneste jer,

Hvordan er energien i dag? Gør dig selv den tjeneste lige at mærk ind i hvordan du har det og hvor du er i dag; og så gør noget du trænger til. Det vil jeg i hvert fald gøre. Jeg tror det skal være 5 minutters meditation; det er til at overskue og giver mig mulighed for at byde den nye uge velkommen med et mildt sind. OBS: Info om Give Away er nederst i indlægget.

Denne uge ..

 • Tænkte jeg, at punktet skulle omtales på dansk – lagede I mærke til det? Normalt hedder dette punkt jo This Week. Måske er det ligegyldigt. Og jeg gjorde det egenligt ved et tilfælde, men nu er det gjort.
 • I aften skal jeg hygge mig med min søster og vores kusine. Kusineaftener er bare skønne og jeg glæder mig til at bruge tid med de to dejlige damer, som står mit hjerte nært.
 • Fylder Dennis 27 år! O M G! Dennis og jeg er begge født i 1992, men jeg er jo som bekendt fra oktober, så Dennis er ca. et halvt år ældre end mig – det betyder også, at jeg lige når at vænne mig til tanken om at fylde et nyt år, fordi Dennis ligesom tager forskud på det. Giver det mening? Så jeg synes f.eks. at det er helt vildt at Dennis bliver 27 år, det lyder meget voksent; men når det så bliver min tur, så har jeg vænnet mig til tallet og så føler jeg allerede, at jeg har været det et stykke tid pga. Dennis. Det er btw. altid en skøn dag, når mit yndlings menneske fylder år.
 • På lørdag skal Dennis og jeg kigge på vielsesringe hos Handcraftedcph. Jeg glæder mig helt vildt!

Læs eller genlæs: 3 ting Dennis synes er irriterende ved mig

Jeg tænker over ..

 • At jeg rigtig tit mærker adrenalin i min krop uden grund – jeg ved ikke, om det er den helt rette beskrivelse, men altså, jeg oplever tit en uro og sitren i min krop. Selv i hverdagen, hvor der ikke skal ske eller sker noget specielt. Jeg har dog lagt mærke til, at det gerne kommer i forbindelse med tankemylder og nye situationer; så når jeg står overfor noget nyt jeg skal tage stilling til, så kan denne sitrende fornemmelse ligge latent i mig, i lang tid. Den kan også komme hvis jeg f.eks. har sagt noget, som jeg fortryder eller synes var dumt. Jeg har egenligt altid haft det sådan, og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved det. Jeg tror bare jeg er blevet bevidst om at uroen findes i mig og at den har lov til at være der.
 • At det virkelig giver mening for mig, at dele mine tanker med jer. Jeg mærker mine følelser meget dybtfølt og jeg kan sagtens være dybt ulykkelig og svimlende lykkelig, samme dag. Dét at jeg mærker mine følelser så intensivt er både positivt og negativt (som jeg også beskrev i weekendens indlæg). Og egenligt så er jeg bare virkelig glad for, at jeg har den her platform, hvor jeg kan dele mine tanker med jer. Det er virkelig et pusterum for mig.
 • At jeg glæder mig, til jeg skal til psykolog igen. Det er først d. 8/3. Jeg tror, at det bliver virkelig rart at få snakket med min psykolog og vendt nogle af de tanker jeg har gået med på det sidste. Overordnet set har jeg det virkelig godt i øjeblikket og dét nyder jeg, men det betyder ikke, at mine angst og OCD-tankemønstre er stille. De er der og det er okay.

Give Away med Clean

I denne uge har jeg endnu en Give Away til jer (og jeg kan afsløre at der kommer endnu en, i næste uge). Du har mulighed for at vinde denne skønne parfume; Clean Original. Den dufter præcis som når du kommer ud af badet – som bedst kan beskrives som rent og friskt. Du kan vinde parfumen ved at deltage i konkurrencen på min Instagram, lige her.

A

4 kommentarer

 • Karoline

  Kan godt genkende det, du skriver om uro i kroppen. Jeg tror, det er en god ting, at du har lagt mærke til det og finder et mønster – også at du deler det herinde eller med Dennis, familie, venner/veninder ☺️Jeg bliver selv meget påvirket om natten, inden jeg skal noget “vigtigt” – eller dvs., det kan faktisk også være mindre vigtigt… Fx efter en weekend, hvor man skal i gang igen, hvis man har en lang dag foran sig, har et vigtigt møde, osv. Det er vildt irriterende, for det betyder jo dårlig søvn og mindre overskud 😔Men jeg synes, det hjælper lidt at jeg ved, hvornår det kommer, og at det ikke er “farligt” (det værste, der kan ske, er et par nætter med dårlig søvn, that’s it) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Kunne ikke sige det bedre selv; det er præcis det her med at lære at genkende den følelse og forstå at den bare er der, uden at den er farlig eller gør noget. Tak for din kommentar, du satte ord på noget jeg manglede.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg fyldte 28 i oktober, og synes også det er skørt, at min kæreste blev 31. Noget med 3 er bare sååå gammelt 😉 Eller..

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Så når du da virkelig at vende dig til alderen, når han er tre år foran dig 😉

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har altid ret til dine følelser