Astrologi for begyndere

Monday Update #77 + Give Away (Igen, igen)

[Reklame: medlemskabet hos jo:ga og halskæde fra byMille er modtaget som gaver]

Hej skønneste jer,

Endnu engang er mandagen over os – og jeg har en travl uge foran mig.
Jeg arbejder nemlig mere og har en del ting jeg skal nå ved siden af; der er ingen tvivl om, at ugen nok skal blive god – men jeg står overfor en ny rytme og det kan uden tvivl mærkes.

Denne uge ..

  • Skal jeg dyrke yoga – åh, hvor skal jeg dog søge ind i yogaen i denne uge. Jeg føler der sker mange ting omkring mig for tiden og jeg er virkelig nødt til at prioritere min tid varsomt. Derudover er jeg også nødt til at være god ved mig selv og huske at sætte mig selv først. Det kan virke egoistisk at udtrykke behov om, at sætte sig selv først; men det er det ikke. Du er nødt til at tage dig af dig selv, før du kan tage dig af andre. Som jeg nævnte på min IG-story i sidste uge, har jeg indgået et samarbejde med [jo:ga] og det er jeg simpelthen så glad for; siden jeg startede hos [jo:ga] tilbage i november 2018, er jeg blevet meget mere fortrolig og forbundet med min yogapraksis, hvilket er guld værd, når man er et sensitivt menneske som mig.
  • Skal jeg til psykolog! Dét glæder jeg mig virkelig, virkelig også til – min OCD har været stukket lidt af på det sidste. Der skal ingenting til, før jeg bliver trigget og mine tanker kører rundt i et uendeligt tankespind. Jeg mærker en stor tvivl på mig selv, jeg ser mig blind på deltajer og jeg har har katastrofetanker kørende rundt i hovedet. Jeg glæder mig til at få en god samtale om hvad der rør sig i mig lige nu – og få nogle redskaber til at tackle det, da jeg ikke helt selv har fod på det, lige nu; men det ved jeg, at jeg får igen.
  • Skal jeg til linse-tjek aka synstjek. Jeg bruger linser til dagligt og får mine øje tjekket hvert halve år – den slags skal jo passes, hvilket minder mig om, at jeg da også skal have ringet til min tandlæge og bestille tid.

Jeg tænker over ..

  • Hvor alt opslugende min OCD er for tiden. Som jeg også nævnte før; jeg er virkelig, virkelig træt af det. Jeg ville ønske jeg bare kunne slukke for den – eller i det mindste forstå, at de tanker den producerer ikke har noget med virkeligheden at gøre og kun eksisterer inde i mit hoved. Jeg vil virkelig øve mig i, at acceptere den – at acceptere at mine tanker kører og at jeg kan mærke adrenalinen, i hele min krop. Jeg vil prøve at omfavne mig selv i kærlighed og accept af, at det hele nok skal blive bedre. Det her er en hård tid, men jeg ved at, den nok skal vende igen og jeg ved at jeg nok skal få det godt igen.
  • Hvor hurtigt brylluppet nærmer sig; der er under 4 måneder til! Jeg bliver helt rundt på gulvet af at tænke på det – og der er altså stadig mange ting vi skal nå.
  • At jeg virkelig er bange for at blive misforstået i min tilstedeværelse på de sociale medier; når jeg skriver et indlæg, deler et billede eller en story, er der simpelthen så mange tanker bag – og jeg er tit bange for, at jeg ikke får dem formidlet ordneligt. Jeg prøver virkelig at være nærværende og inddragende, men man kan jo aldrig komme uden om, at vi er mennesker, der ikke kender hinanden i virkeligheden og naturligt har forskellige forståelsesrammer. Jeg føler dog, at I altid møder mig med kærlighed og det er jeg meget taknemmelig for; også når I sætter spørgsmålstegn ved de ting jeg deler.

GIVE AWAY

I denne uge er der endnu engang en Give Away! Måske jeg skulle arbejde på, at det kunne blive en ugentlig ting? Det tør jeg dog ikke love. I denne uge kan I vinde denne smukke halskæde fra byMille, som har en værdi af 475 kr.

Du deltager som altid på IG, lige her.

Jeg ønsker jer alle en skøn mandag.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Astrologi for begyndere