Monday Update #77 + Give Away (Igen, igen)

Ny serie: Libraen og Lærken

Hej skønneste jer,

Som I måske allerde har set på Instagram/youtube, så har jeg startet en ny serie på youtube med sejeste Lærke Sejer. Serien går under navnet: Libraen og Lærken og det udspringer egenligt af hele præmissen fra serien; Lærke og jeg er nemlig modsætninger. Lærke har en stor tro på sig selv, hun er ikke spirituelt. anlagt og så er hun all in på vilde makeup look, lyserødt hår og mommylife. Derfor omtales hun som Lærken – det giver lidt sig selv, det repæresenter hendes navn. Jeg er på den anden side meget sensitiv, interesserer mig meget for det spirituelle og er vel i virkeligheden en lille hippie som er et produkt af sin tid, og derfor ikke er så hippie-agtig i virkeligheden. Derfor omtales jeg som Libraen, da Libra er den latinske betegnelse for mit soltegn (stjernetegn), som er vægten. I ved jo, at jeg elsker astrologi.

Dét Lærke og jeg har til fælles er, at vi begge er åbne, imødekommende, positive og nysgerrige på tilværelsen; og så har vi haft en fantastisk kemi fra første gang vi mødtes, som var i marts sidste år. Vi klikkede bare og jeg kan kun sige, at jeg er vild med Lærke; Hun er kreativ, arbejdsom og en person jeg nyder at bruge tid med – og nu også at arbejde sammen med.

Idéen med serien er, at vi taler om forskellige emner, der enten rør sig i verden eller i os – og vi synes netop det er sjovt, fordi vi har to meget forskellige tilgange til livet; samtidig med, at vi er nysgerrige på den andens side af sagen. Jeg håber I vil synes om serien – den kommer fast ud på Lærkes youtubekanal, som I kan abonnere på lige her.

Første afsnit

Første afsnit kan I se herunder – det er en introduktion til serien og til os. Jeg håber I kan lide det og jeg håber at I vil føle, at det er som en hyggelig stund med Lærke og jeg. Jeg vil virkelig gerne vide hvad I synes om serien – og hvis I har nogle idéer til nye afsnit, så lad mig endelig vide det; det ville jeg virkelig elske.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #77 + Give Away (Igen, igen)