Jeg er ikke på P-piller

Monday Update #81

Hej skønneste jer,

Er I også i forårs humør? Det er jeg; selvom vejret svinger, så nyder jeg bare de lyse tider, så utroligt meget. Og tanken om, at vi har en masse skønt solskin i vente, de næste par måneder, gør mig vildt glad.

Denne uge ..

  • Skal jeg til tandlægen; dét skal jeg faktisk allerede i dag. Jeg skal egenligt bare til tandtjek, men jeg vil meget gerne overtale min tandlæge til, at give mig noget blegning til mine tænder. Jeg har bleget tænder én gang. Det var i starten af min unitid, så det må have været i 2012 eller 2013, og jeg har ikke bleget tænder siden. Min tandlæge vil ikke sælge mig blege-gelen, da min resultat stadig er virkelig pænt, men jeg vil altså have bleget mine tænder en smule op til brylluppet. Så dét skal jeg lige have trumfet igennem.
  • Skal jeg se Nelle! Vi skal sidde og arbejde sammen på fredag og dét glæder jeg mig virkelig til. Jeg elsker at bruge tid med Nelle, hun er en sand sjæleven i mit liv. Og endelig, endelig, endelig har vi tid til at sidde sammen, efter en hektisk periode.
  • Skal jeg have lavet negle! Åh, jeg elsker altid når jeg kan skrive det her punkt på listen. Grundet et meget stramt skema, så har jeg ikke fået lavet negle i flere uger(!!). NU glæder jeg mig til at få et sæt lange klør!

Læs eller genlæs: Det er på mode at have angst

Jeg tænker over ..

  • Om I tror, at jeg er skør når jeg snakker om astrologi.
  • At jeg skal finde en masse fedt tøj frem, nu når foråret kommer.
  • At jeg virkelig har fundet mig godt til rette i min nye arbejdsrytme, med 4 dage på kontoret og 1 dag til at arbejde på bloggen. Selvom det betyder, at min tirsdag byder på arbejde hele dagen, efterfulgt af blogarbejde hele aftenen, så fungerer denne rytme virkelig godt. Jeg er meget social og derfor er et arbejde utroligt vigtigt for mig – dét med at komme ud af døren og udføre spændende opgaver, er noget jeg sætter stor pris på. Og så er jeg bare utroligt glad for min arbejdsplads. Det tager lang tid at drive en blog og en Instagram – og jeg ligger utroligt meget energi i, at lave indhold til begge dele – jeg gør det, fordi jeg ikke kan lade være, men dét betyder ikke, at det ikke kan være hårdt og sidde og skrive indlæg sent om aftenen, når man hellere vil se en serie. Jeg er meget dedikeret til bloggen, den har fulgt mig siden 2011 og jeg har planer om, at den skal følge mig, mange år endnu. Jeg kan faktisk, slet ikke se mig selv, uden dén.
  • April er altid en lidt ambivalent måned, eller – den bringer i hvert fald ambivalente følelser med sig. På den ene side indtræder det smukke forår for alvor, men april er også måneden for min mors fødselsdag. Hun havde fødselsdag d. 9 april – og når vi træder ind i denne måned, bliver jeg mindet ekstra meget om min sorg og det uendelig savn jeg har inde i mig. Det er snart 15 år siden, at hun døde (1 maj 2004), og jeg kan få helt kvalme af at tænke på det. Jeg får fysisk lyst til at kaste op, af sorg, når jeg tænker på, at jeg aldrig skal se hende igen. Jeg bliver virkelig, virkelig mindet om den smerte der er forbundet med at have mistet hende og med at savne hende. Jeg håber virkelig, at hun stadig er med mig og min familie. Jeg håber virkelig, at hun ved hvor meget jeg elsker hende og hvor meget jeg savner hende, hver evigt eneste dag. Jeg håber hun er stolt af mig. Jeg håber hun har det godt. Og jeg håber stadig, at hun kommer tilbage.

T-shirt med Kurt Cobain er købt i H&M, i herreafdelingen. Jeg var kæmpe Nirvana-fan i 13-års alderen og nogle år frem. Deres musik vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg ønsker jer en dejlig mandag.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke på P-piller