Sådan kommer du i gang med at meditere

Monday Update #83

Hej skønne jer,

Glædelig mandag.
Jeg føler lige jeg har siddet og skrevet sidste uges opdatering, og nu er vi her igen – en ny uge er startet og nye gøremål står for døren.

Denne uge ..

  • Skal jeg selvsagt arbejde – og så står påsken for døren. Det bliver simpelthen så skønt med en lille ferie, med tid til at være sammen med Dennis, min familie og veninder. Og tid til at tage tingene i et helt roligt tempo. Det er virkelig noget jeg vil prioritere.
  • Skal jeg forhåbenligt bruge en masse tid med min søsters nye hvalp, Palma. Findes der noget mere vidunderligt end dyrebørn? Nej, vel? Palma er den smukkeste og skønneste lille hund – med et dejligt roligt sind. Jeg glæder mig helt vildt til at bruge tid med hende – og så håber jeg selvfølgelig at hende og Eddie bliver rigtig gode venner, så vi kan passe hende en masse.
  • Skal jeg gøre hovedrent i lejligheden; er det ikke sådan noget man bruger påsken på? Dén trænger i hvert fald til det.

Læs eller genlæs: 5 ting jeg aldrig gør igen

Jeg over over ..

  • Hvor hvalpeskruk man bliver, når sådan en lille, ny mussehund kommer ind i familien.
  • At jeg virkelig skal blive bedre til ikke at styrte rundt og presse aftaler ind, hver gang jeg har noget, der bare minder om et pusterum. Jeg er blevet bedre til det, uden tvivl! Men jeg skal virkelig, virkelig huske mig selv på, at det er i orden at slappe af – det er i orden at sige nej. Det er i orden at jeg har brug for, at bruge tid til bare at være mig. Jeg ved ikke hvorfor jeg har fået skabt en illusion om, at det er vigtigt at jeg er tilstede alle vegne, hele tiden – og at jeg skal nå alting på en gang. Jeg skal blive bedre til er at sige: “pyt, dét gør vi i morgen.”
  • Og så tænker jeg faktisk lidt over, om de her mandags opdateringer er ved at blive lidt for ensformige?? Måske skal jeg lave dem hver 14. dag, i stedet for at gøre det en gang om ugen? Jeg kan ikke helt finde ud af det; men jeg kan godt føle, at jeg gentager mig selv. Lad mig endelig vide hvad I tænker om dette; kan I lide at få en ugentlig opdatering – eller skal jeg sætte det ned til hver 14. dag? Help af sista out!
  • At min sidste time hos psykolog kom lidt bag på mig, jeg havde egenligt i tankerne, at det skulle være sidste gang, at jeg skulle derhen – i denne omgang. Men vi åbnede op for nogle nye tematikker i forhold til min undgåelses- og sikkerhedsadfærd, hvilket betyder, at vi har nye ting at tage fat i. Så jeg har en tid igen, i maj måned. Jeg synes det er dyrt at ligge 1125 kr. pr. gang, men som Dennis sagde, så er mit psykiske velbefindende noget vigtigere end pengene. Egeneligt så finder jeg en stor tryghed i at gå til psykolog og jeg har intet imod at foresætte, det var bare ikke dét jeg var indstillet på.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du i gang med at meditere