#Solskin i mit sind

Monday Update #84

Hej skønne jer,

Nyder I påskeferien? Hvis I altså har sådan én? Jeg har haft hele fem dages ferie, og det har simpelthen været dejligt. Jeg kunne ikke ønske mig andet, for jeg har virkelig haft brug for at koble af og at tage tingene i mit helt eget tempo.

I denne uge ..

  • Skal jeg være god ved mig selv og min krop. Jeg skal sørge for at drikke en masse grøn te, få rigeligt søvn, dyrke yoga og eventuelt meditere. Fordi jeg fortjener at behandle mig selv rigtig godt.
  • Skal Dennis og jeg videre med bryllupsplanlægningen. Der er i dag præcis 2 måneder til vi skal giftes, og det er virkelig en fuldkommen vanvittig følelse. Lige nu føler jeg stadig at der er 1000 ting vi skal nå; men i virkeligheden er vi godt med. Jeg glæder mig virkelig meget til den magiske dag – og jeg kan nærmest ikke forstå, at det er så tæt på.
  • Dennis og jeg skal desuden have os en nærmere snak om, hvor vi har tænkt os at kigge efter bolig. Selve jagten på andelslejlighed er sat lidt på hold – og jeg tror først vi tager det op for alvor, på den anden side af brylluppet – men vi skal have os en nærmere snak om hvor vi ønsker at bo. Vi er begge glade for at bo på Østerbro, men det er ikke sikkert, at det blive her vi bosætter os når vi skal købe.

Læs eller genlæs: 5 ting jeg aldrig gør igen

Jeg tænker over ..

  • At jeg på de sidste har fundet mere ind til mig selv – og mere ind til de ting, som jeg synes er vigtigt for mig. Det er vigtigt for mig, at være sammen med min familie, det er vigtigt for mig, at have nogle trygge rammer, det er vigtigt for mig, at mine nærmeste har det godt, det er vigtigt for mig, at have tid til afslapning, til yoga og til at tulle rundt i mit eget tempo. Til gengæld er det ikke så vigtigt, at jeg styrter rundt, er noget for alle og enhver, opdaterer mine sociale medier eller bloggen; hvis det er på bekostning af førnævnte ting.
  • At jeg skal huske på, at være tilstede i nuet. Jeg er egenligt nogenlunde god til det; men på det sidste er jeg begyndt at tænke mig ud i fremtiden og lave to-do lister for halvanden uge ad gangen. Dét er lidt for meget, for mig. Jeg er glad for mine to-do lister, men jeg behøver ikke at ligge detaljerede planer for hvad der skal ske hver dag, halvanden uge frem. Jeg skal trække vejret og tage det hele med ro. Det er virkelig et tema for mig, lige nu.
  • At starten af 20’erne er nogle meget hektiske år.  Det har det i hvert fald været for mit vedkommende. Jeg føler, at jeg i starten af 20’erne har styrtet rundt og søgt en masse forskellige veje; hvor jeg tydeligt mærker, at jeg nu er ved at hvile mere i mig selv og finde ro, i min rejse i livet.
  • At jeg overvejr at klik-træne Eddie. Han er jordens sødeste og mest kærlige hund, overfor dem han kender. Men overfor fremmede er han en værre én. Vi gik til hvalpetræning med ham i 9 måneder da han var helt lille, men siden da, har vi nok givet lidt op på træningen. Vi har dog aldrig prøvet kliktræning og det vil jeg prøve, at kigge lidt nærmere på. Eddie bliver 4 år, 1 maj.

Ønsker jer en dejlig mandag!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Solskin i mit sind