Jeg trækker min energi hjem

Monday update #85

[Reklame: medlemskab hos [jo:ga] og Eos læbepomader er modtaget som gaver]

Hej skønneste jer,

Så blev der igen tid til en mandagsopdatering. Apropros at værne mere om min egen energi, valgte jeg at springe mandagsopdateringen over i sidste uge. Hvis det sker i ny og næ, så ved I hvorfor. Her henviser jeg til lørdagens indlæg: Jeg trækker min energi hjem.

Denne uge ..

 • Skal jeg til yoga. Jeg er ved at finde ind til min mere afbalancerede livsstil igen, hvor jeg får rørt mig, spist en masse sunde og lækre ting – og ikke mindst, skruet ned for mit sukker indtag. Jeg kan mærke det med det samme på min energi og mit humør, når jeg behandler min krop godt. Det er virkelig en gave at tage sig selv og sin krop seriøst. Som altid foregår yogaen hos [jo:ga] som har min varmeste anbefaling.
 • Skal jeg til en sidste tilretning angående min brudekjole og så er mit bryllupsoutfit faktisk ved at være på plads; er det ikke vildt? Men altså, brylluppet er jo også den 22 juni, så vi skulle også gerne have det til at flade på plads efterhånden.
 • Fredagen står i selvkærlighedenstegn, for jeg skal både en tur til psykolog og have lavet negle. Jeg tager både kærlig hånd om mit sind og mit ydre; dét kan kun blive en god dag.

Jeg tænker over ..

 • Hvor vi skal bo. Status på boligjagten er, at vi tager det helt stille og roligt – vi stresser ikke over at købe en bolig og har heldigvis også nogle planer i baghånden, hvis vi ikke finder noget, inden vi skal være ude af vores nuværende lejlighed. Så jeg trækker vejret helt ned i maven og er egenligt bare super tilfreds med den ro der er omkring situationen. Til gengæld tænker jeg virkelig meget over, hvilket område vi skal bosætte os i. Ingen af os har interesse i at komme for langt væk for byen, men jeg kan også mærke at natur og ro trækker mere og mere i mig. Det er virkelig nogle seriøse overvejelser man skal gøre sig, når man skal beslutte sig for, hvor man vil bo. Vi har særligt Østerbro, Valby og Vanløse i tankerne – men nu må vi se hvad tiden bringer og hvor det er meningen, at vi skal lande.
 • Om vi når at få styr på det hele til bryllup. Altså, det gør vi jo. Men jeg glæder mig simpelthen så meget til selve dagen, hvor alt er på plads og vi ikke skal gøre andet end at nyde hinanden, vores gæster og kærligheden. Og så glæder jeg mig til at være gift – og til ikke at skulle tænke mere over dén bryllupsplanlægning. 😉
 • Hvor glad jeg er for, at jeg har trukket min energi hjem. Som jeg også nævnte indledningsvis. Jeg er så glad for, at jeg har besluttet mig for, at ændre mit mindste omkring sociale medier. Jeg jagter intet. Jeg er her når det giver mening, når jeg har overskud – når det passer ind. Jeg deler de ting jeg har lyst til – de ting der gør mig glad – som forhåbenligt kan give mening til jer. Det fællesskab de sociale medier kan skabe er unikt og værdifuldt, når det komme fra et rent sted og ikke fra et falsk pres om flere følgere, flere muligheder osv.

UGENS PRODUKT

Som et nyt tiltag, vil jeg vise jer ugens produkt. Det vil ofte være produkter jeg har modtaget i PR gaver, som jeg har testet og gerne vil fortælle jer om. Det vil være produkter jeg synes har været så gode, at de fortjener lidt opmærksomhed her på bloggen. I øjeblikket har jeg ikke så meget tid til at sidde og skrive lange produkt indlæg, men derfor skal I jo ikke snydes for anbefalinger, af gode produkter.

I denne uge vil jeg sende lidt kærlighed, til de skønne læbepomader fra Eos. For en uges tid siden modtog jeg denne utroligt lækre frugtkurv, som for det første gik rigtig godt i spænd med mit ønske om, at sænke mit sukkerindtag. Derudover lå der tre skønne nyheder fra Eos. Eos læbepomader er fantastiske. Jeg kan ikke sige det anderledes. Jeg har altid en liggende i min taske. Jeg har sågar en liggende i mit yoga-net, så jeg kan tage læbepomade på inden yoga. Det kan virkelig forstyrrer min følelse af zen, hvis jeg har tørre læber.

Nyhederne i kurven er: 2 limited edition læbepomader fra deres Tropical Collection bestående af: Tropical Escape Pink Coconut og Tropical Escape Island Punch. Begge læbepomader indeholder bæredygtige ingredienser, herunder kokosolie og sheasmør, som fugter læberne op til 24 timer. Jeg har ikke kunne finde dem online, men de forhandles både i Matas og Sephora.

Derudover er der også kommet et nyt medlem til Eos Crystal familie, som er deres veganske og voksfrie serie. Serien blev lanceret sidste år, hvor jeg skrev et helt indlæg om den. Den nye smag(?? eller duft, hmm jeg ved ikke helt hvad jeg skal kalde det) er Crystal Melon Blossom og den er utrolig skøn. Jeg er stor fan af deres Crystal serie. Find den online her.

Ønsker jer, en dejlig mandag.

A

2 kommentarer

 • Ihh hvor jeg altså glæder mig til at se den brudekjole! Håber at du får en dejlig uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hvor er du sød! Jeg glæder mig også til at vise den til jer <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg trækker min energi hjem