Klar, parat; BRYLLUPS HÅR!

Mandags opdatering #87

Hej skønne jer,

Så blev der overskud til en lille mandagsopdatering her på bloggis – fik I stemt i går? Det gjorde jeg. Det er simplethen så vigtigt, at man forholder sig til vores samfund. Nå, men jeg er nu ingen politisk ekspert, så jeg vil hoppe let og elegant videre.

I denne uge ..

  • Skal jeg hente en ganske særlig ring, som jeg har fået lavet mindre. Det er en guld ring, med en blå sten, som jeg har fået af min mormor. Ringen har været hendes egen og hun gav mig den, da jeg gik i 10. klasse, men jeg har aldrig fået lavet den mindre, så den passede til mine fingre. Nu, hvor jeg skal have den på, til mit bryllup, tænkte jeg at tiden måtte være inde til, at få lavet den om. Det er desuden den der bliver mit “noget blåt” til brylluppet.
  • Og apropros bryllup, så er vi sgu ved at have styr på sagerne – det er mest af alt receptionen vi mangler at få et helt på plads, og så har vi lige et møde med præsten og madklubben, men derudover er vi ved at være i hus. Så i denne uge skal receptionen gerne klappes af, så vi kan krydse endnu et punkt af på To Do listen.
  • Skal jeg ud og føjte – 2 gange! Det ligner sgu ikke denne 26-årige, GAMLE, dame. 😉

Jeg tænker over ..

  • I det sidste stykke tid har jeg virkelig kæmpet med en følelse af forkerthed. Jeg føler at alt jeg gør er forkert, jeg føler mine valg er forkerte og at min dømmekraft er forkert. Jeg føler mig fanget i en bobbel, hvor jeg konstant har ondt i maven over mig selv. Jeg tvivler på mig selv, jeg tvivler på min egen rejse, her i livet. Jeg mærker det især i forhold til de sociale medier; jeg har en stor følelse af skam over, at jeg længe har ønsket at stige i følgere, at få flere læsere på bloggen og at kunne tjene flere penge på den måde. Jeg føler skam over, at have haft et ønske om at blive set og hørt, og anerkendt gennem de sociale medier. Det har været et ønske og et drøm for mig, siden jeg startede med at blogge i 2011, og nu er det bare som om, at det er vendt. Jeg er ikke færdig med de sociale medier, men jeg er færdig med at jagte noget, det virker umuligt og at bruge al min fritid, på at arbejde på mine sociale medier. Jeg mærker at dette skifte i mit mindset, medfører en skam, over at have ønsket at komme “frem” igennem de sociale medier. Jeg tror nu, at det er meget menneskeligt – og særligt for yngre mennesker, at gennemgå disse stadier i sit liv, at ændre holdning og kurs – og at se sig selv med nye øjne, både på godt og ondt.
  • Derudover tænker jeg også meget over folks behov for at sætte hinanden i kasser – det er virkelig noget jeg har svært ved at håndtere. Som menneske er vi mange ting. At man er et dybt og eftertænksomt menneske, udelukker ikke at man også kan være et overgearet og festligt gemyt. At man elsker at sidde for sig selv og male, udelukker ikke, at man også kan elske at omgåes venner og bekendte. Vi rummer alle, en masse forskellige sider; og jeg synes, at vi skal give os selv lov til at omfavne dem alle; de alvorlige, de sårbare, de sjove, de overfladiske, de glade, de mørke, de tunge og lette – og alt der imellem. Dét er jo netop alle vores forskellige og også modstridende sider, der gør os til hele mennesker.

Jeg håber dagens indlæg giver mening – jeg kan mærke, det det letter mig at få sat ord på disse tanker, for det fylder meget for tiden.

Knus, A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat; BRYLLUPS HÅR!