Jeg kan ikke genkende mig selv i mit stjernetegn

Opdatering på voksenlivet

Kære venner,

Jeg synes det var tid til en lille (mandags)opdatering med fokus på voksenlivet, lejlighedskøb og hvad jeg får tiden til at gå med, i øjeblikket. Nogle af tingene har jeg allerede talt om på Instagram, men der er plads til lidt mere uddybelse i et blogindlæg, så here goes.

Hvad er der sket siden sidst?

 • Vi har købt lejlighed. JA SGU! Vi flytter den 1. november – 900 meter fra vores nuværende lejlighed; vi bliver altså i vores nærområde, på Østerbro, hvor jeg virkelig elsker at bo! Og det gør Dennis også. Vi føler bare, at det er det helt rette område for os – vi har boet her i 6,5 år og det føles fuldkommen naturligt at blive. Vi har fundet en lejlighed der opfylder alle vores ønsker og drømme – og jeg føler mig bare virkelig heldig for og taknemmelig over, at vi har fået den lejlighed. Vi har boet til leje i alle år, vi har boet for os. selv, så det er første gang vi køber en bolig, hvilket virkelig er en overvældende følelse. Vi har dog så småt vænnet os til tanken, og vi har en virkelig god bankrådgiver, der tager os seriøst og rådgiver os virkelig godt. Både Dennis og jeg har et stort behov for at have overblik over vores økonomi; så det virkede meget overvældende, at skulle låne penge til en bolig og betale af på et lån, når det ikke er noget man har gjort før. Det tror jeg, der er mange første gangs-bolig-købere der kan sætte sig ind i. Jeg glæder mig virkelig meget til vi flytter og ikke mindst til, at kunne vise lejligheden til jer.
 • Jeg går fuldtid på mit arbejde som PR konsulent – i tre måneder til at starte med. Dét føler jeg er meget voksent – jeg elsker mit arbejde i PR branchen, jeg trives i det og jeg er god til det – så det er en spændende periode, hvor jeg kommer til at have mindre tid til blog, insta, mine egne mails og hvad jeg ellers har brugt min fredag på – som har været den dag, hvor jeg ikke har været på kontoret. Jeg glæder mig virkelig til at prøve det af – så hvis der bliver lidt mere stille fra min side, så ved I hvorfor.
 • Jeg skal snart til psykolog igen. Sidst jeg var til psykolog var i majmåned; for det blev simpelthen for presset at komme afsted lige op til brylluppet. Nu rammer vi så oktober og jeg glæder mig meget til, at skulle afsted og tale om hvordan det er gået; for overordnet set er det gået virkelig godt, men der er også nogle punkter hvor min angst har kigget frem – og særligt min OCD og tjekkeadfærd, har været i gang, hvilket jeg gerne vil arbejde med, at få mere styr på.

Tanker om at være voksen

 • Arbejde, boliglån og ansvar: det giver næsten sig selv, at min bolig- og arbejdssituation har fyldt meget i mine tanker, på det sidste, fordi begge dele har stået overfor ændringer. Det er to meget store og grundlæggende ting i mit liv, der er blevet ændret og det har været ret vildt. Særligt det her med at låne penge; det vi skal betale om måneden til boligydelse og boliglån, er helt normalt (har jeg laddet mig fortælle), men det er selvsagt et højere beløb, end når man bor til leje i en 2-værelses lejlighed. Det føles virkelig voksent – og som et meget stort ansvar. Og det synes jeg har været meget overvældene. Dertil kommer at jeg går op i tid på arbejdet, og derved får mindre tid til bloggen og mine andre projekter (i hvert fald for en periode), hvilket jeg dog stadig vil prioritere, men uden at presse mig selv – for jeg er nødt til at passe på mig selv, og huske at slappe af.
 • Sårbarhed og åbenhed. Noget der virkelig er mig meget på sinde, er at være åben og ærlig – og dele min sårbarhed, med jer der har lyst til at følge med hos mig. Dengang jeg selv fik angst, troede jeg, at jeg var den eneste i verden, der havde det sådan – og jeg troede aldrig, at det ville give slip igen. Derfor føler jeg, at det er utroligt værdifuldt for mig, at jeg kan tale åbent om min angst og sætte fokus på, at man aldrig er alene om det svære følelser. Jeg ønsker at være med til at skabe en kultur, hvor vi kan tale åbent om de svære følelser; men det er ikke altid let, for jeg kan godt frygte at folk ikke kan tage mig seriøst i professionelle sammenhænge, fordi jeg viser jeg er sårbar. Jeg kan frygte at min ærlighed bliver tolket som en svaghed; men jeg ved,  at min sårbarhed og ærlighed er mine største styrker, og dem vil jeg altid holde fast i.

Det blev til lidt blandende tanker i dag – jeg håber det giver mening.
Jeg ønsker jeg den skønneste søndag.

Al kærlighed fra mig, til jer.
A

2 kommentarer

 • Laura

  Årh Amalie, jeg elsker disse indlæg så meget. Tak for at du lader os følge med i dit liv <3 Som en anden ung voksen er der så mange af dine tanker, man kan relatere til, og det er så rart at høre det fra andre også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Tusind tusind tak for din kommentar – den varmer <3
   Vi er mange i samme båd, og særligt den her overgang fra ung til voksen, tror jeg bidrager med mange af de samme udfordringer.
   Kæmpe knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke genkende mig selv i mit stjernetegn