En god start

Eksamenstræning

For de fleste, undertegnede inklusiv, er denne periode fyldt med eksamenslæning eller eksamenskrivning. I en sådan periode kan jeg godt have tendens til at synke ned i børgerne og ikke få rørt mig eller spist ordenligt, fordi al mit fokus og energi går til min eksamen. Men min egen erfaring er altså at når jeg spiser sundt og stadig får rørt mig lidt, så arbejder jeg bedre.

I eksamensperioderne skruer jeg godt nok lidt ned for min træning, jeg træner stadig 5 gange om ugen, men kun en halvtimes cardio om dagen. Det er ikke forfærdeligt meget, men det er bedre end ingenting og det holder både ens kondi og koncentration ved lige. En af mine undervisere sagde engang at man skulle holde af sine overspringshandlinger, da det er her at de gode idéer kommer – og det er faktisk rigtigt, nogen gange skal man give sig selv lov til at se et afsnit af en serie, løbe en tur eller sortere i sit tøj; og lige pludselig kommer der en lys idé, ud af det blå.

Et lille indlæg med en masse snak; jeg vil bare minde jer om at holde fast i jeres gode vaner, også selvom i læser til eksamen. Og hvis man endelig kommer til at gå stres-amok i junkfood og chokolade, så går det nok alligevel!

tumblr_mkmq21nMxT1qbxkjyo1_1280

Tænk på, at en halvtimes træning kun er 2% af ens dag – så kan der næsten ikke være nogen undskyldninger for ikke at komme afsted 🙂

Jeg ønsker jeg alle rigtig meget held og lykke, med jeres eksaminer og så håber jeg at i også vil sende en sød tanke til mig 😛
– Amalie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start