GODMORGEN!

Krøller eller ej

I forbindelse med mit ønske om at klæde mig mere simpelt, har jeg shoppet lidt nyt til gardaroben. Jeg har købt denne blå skjorte, som jeg synes er rigtig fin til hverdag. Jeg har  købt den i str. 42, da jeg gerne ville have den oversize. Jeg bruger den med leggings og min tanke er, at det ikke skal stryges men bare være lidt krøllet og bruges til et afslappet, men fedt look.

11430300_10206584306184505_1641982547_n

Skjorten er købt i H&M. Jeg har ikke kunne finde den online, men jeg har fundet en der ligner her.

DSC_0579

Her hænger den så, helt krøllet – det ikke det kønneste når det bare er til et billede, men jeg kan godt lide det, når jeg har den på 😛

– Amalie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODMORGEN!