Candyfloss

Update

Hej, jeg ved ikke om i har bemærket at der ikke har været nogle blogindlæg denne weekend? Jeg tror der er en stor chance for, at i har været ude og nyde vejret og derfor slet ikke har lagt mærke til det.

Min weekend har stået på ALTER EGO workshop. Der er blevet arbejdet igennem fra morgen til aften og jeg har derfor været fuldkommen træt om aftenen – derfor har der ikke været nogle indlæg. Og som om det ikke er nok, så rejser min lillesøster og jeg til Berlin imorgen; så der vil bloggen også komme til at stå stille. Vi kører til Berlin med vores far, som skal der ned i forretnings øjemed – men vi skal ikke bo sammen med ham. Jeg glæder mig helt vildt til at hygge mig med min lillesøster og nyde Berlin! Vi har begge været der et par gange før, så vi kender byen i forvejen. Jeg er hjemme igen lørdag og skal direkte til sommerfest når jeg kommer hjem.

I dag skal jeg pakke, træne, hente en bog på biblioteket (Harry Potter and the prisioner of Azkaban) og arbejde lidt med ALTER EGO, glem ikke at deltage i vores give away.

Jeg vil prøve at blogge fra mobilen i Berlin, men hvis det ikke kan lade sig gøre så snakkes vi ved søndag d. 12/6. Så blot en lille update herfra, så i ved hvad der sker.

Og så vil jeg lige dele min pt. yndlingssang med jer, så indlægget ikke kun bliver snak! Jeg synes den er så behagelig, virkelig afslappende 🙂

Jeg håber i nyder sommeren!
– Amalie. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Candyfloss