Furniture dreams

I’M BACK!

Jeg kan næsten ikke fatte det, efter halvanden måneds pause er bloggen endelig på benene igen! Til jer der ikke følger bloggens facebookside, kan jeg fortælle at bloggen var blevet angrebet af hackere og derfor blev lukket ned. Min gode ven Simon, som står bag det tekniske på bloggen, har klaret ærterne og nu er bloggen endelig tilbage.

Halvanden måned væk fra bloggen har sat et par tanker igang, omkring selve bloggen. Og jeg har besluttet mig for, at der skal ligges mere energi i indlæggene. At blogge tager en del tid og jeg kan snildt bruge en time på et god indlæg – men ofte skal det gå hurtigere i hverdagene, og derfor bliver indlæggene mindre gennemtænkte og mere forhastede. Dette har jeg besluttet mig for at ændre! Fra nu af blogger jeg kun, når jeg har tid til at dele et fedt indlæg med jer. Jeg planlægger at blogge fast hver anden dag, ikke mindre end det – og det kan sagtens være det bliver dagligt igen; Én ting er dog sikkert, nu vægter jeg kvalitet over kvantitet.

På halvandet måned er der sket en del, så jeg vil starte med et lille kig på tiden der er gået, gennem billeder.

Eddie

Som i jo ved, er jeg blevet hundemor – til lille Eddie. Han er dejlig, glad og fyldt med energi (og til tider helt vanvittig irriterende 😉 ) Det har været noget af en omvæltning at få sådan en lille fyr; min døgnrytme er blevet fuldkommen vendt op og ned – nu står jeg op kl. 07 hver morgen! Hvem havde troet det? Men meget mere om det at blive hundemor, i et andet indlæg 😛
Magnum

Sommeren i DK har jo ikke været specielt sommerlig, men det har ikke hindret mig i at være inde og designe min egen Magnum; to gange, henholdsvis med min kæreste og med Simone. Billedet til højre er fra sidste år, hvor Simone også var inde og lave vores egne is 😉Snapchat

Og så er jeg blevt helt vild med snapchats MyStory funktion! Jeg laver snart et indlæg om mine favorit snapchattere, men ind til da er i velkomne til at følge med på min mystory, jeg hedder: amaliebrohus.

Det føles helt fantastisk at være tilbage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Furniture dreams