Lørdags-sofa-shopping

Sund med Simone – Simone Personlig træner

De læsere der har været med lige fra VoresBoble.dk først så dagens lys, ved hvad navnet stammer fra. Der er dog kommet nye læsere til, og det er ikke sikkert at alle ved hvem Simone er. Simone er min bedste veninde, og vi startede bloggen sammen i december 2011. Bloggens navn kommer netop af, at Simone og jeg er bedste veninder – når vi er sammen, er vi i vores egen lille boble. I 2012 stoppede Simone med at blogge, men nu er hun tilbage. Hver anden mandag vil i kunne læse serien “Sund med Simone”; hvor Simone vil dele trænings- og sundhedstips. Nu vil jeg give ordet videre til Simone:

N65A3459Jeg er tilbaaageee! (Ligesom Amalie) 😀

Jeg er uddannet personlig træner og arbejder som personlig træner i Fitnessdk. Jeg får snart mit eget site op at køre, hvor jeg også vil tilbyde online coaching, kost- og træningsporgrammer.

Jeg vil hveranden mandag gæsteblogge her på Voresboble om emner som træning, sundhed, kost og motivation. Jeg glæder mig meget til at komme igang med dele mine ideer og erfaring og håber det vil kunne inspirere til at gøre jeres egen hverdag lidt sundere på en sjov måde. 🙂

Sommeren er ved at være fordi, men det betyder ikke at træningen og fornuftig kost også er forbi. De koldere tider er en oplagt mulighed for at arbejde med sin form og jeg vil dele indlæg som forhåbentlig kan hjælpe med at holde en godt form året rundt. 🙂

Følg mig på instagram @Simoneldb

#Staytuned

// Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags-sofa-shopping