Spinning

Husk at have hovedet med dig

Går du og ærger dig over dine tykke lår eller tykke arme? Er ked af appelsinhud på dine lår eller bekymrer du dig om nytårskjolen sidder som den skal om to måneder?

Måske tænker du at det er lige meget at leve sundt nu, du starter jo alligevel  EFTER nytår. MEN det er IKKE lige meget.

En ny start er altid rart og en lidt bedre mulighed for at komme godt i gang. “Start i dag og ikke i morgen” fungerer personligt ikke for mig, og det gør det nødvendigvis heller ikke for alle andre. Ofte handler det ikke om at starte op igen, men at have mentaliteten med sig. Mentalitet til at være god ved sin egen krop og fodre den med nærringsfyldt mad, som kroppen kan arbejde med og mentalitet til at anerkende og komplimetere sig selv.

Vi vælger selv vores tanker og jo mere vi hænger fast i den samme tanke, jo mere tror iv på den. Lige så ofte som du nægter dine “tykke arme” eller appelsinhudslår en positiv tanke, kan du lige såvel nægte dem en negativ tanke.

image

Så i stedet for at straffe dig selv og være hård overfor din krop, så være god ved dig selv og være glad for at du har to arme og to ben og at du er sund og rask. De positive tanker vil helt sikkert også få dig til at se 10 gange smukkere ud i dine festkjoler og give dig lyst til at spise mad som gør din krop endnu skønnere.

Min uge er skudt igang med en omgang bentræning og i weekenden støttede jeg Knæk Cancer med 5 kr, ved at uploade en challenge på min instagram, som du kan se her.

HUSK?.. Lige nu er der TILBUD på ALLE online forløb på simoneledous.dk ? gælder resten af oktober måned! Skal du nå at blive klar til sæsonens fester, så kontakt mig på info@simoneledous.dk og hør mere om hvad jeg kan tilbyde netop dig.  

Følg mig på Instagram @simoneldb eller tjek min side ud simoneledous.dk

// Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinning