CHEAT DAY EVERYDAY

Hvad gør du når du falder i?

Er du ligesom mig og kan godt lide at hygge lidt ekstra i weekenden? Tager din søde tand over, har du spist lidt for meget eller følt dig lidt for mæt hen over weekenden? Så er du nok lige som de fleste andre! 🙂

image

Men hvad gør du når “skaden er sket”?

Kom op på hesten igen og tilbage på sporet! Det er nødvendigvis ikke en dårlig ting at spise lidt lækkert eller tage et break og nyde god mad.

Her er lidt at huske på, hvis du føler din sunde livsstil er kørt lidt af sporet.

  • Gå ikke i panik, men fortsæt den sunde stil.
  • Lad være med at straffe dig selv og forbyd dig selv at spise de efterfølgende dage. Dit blodsukker vil blot falde, du vil sulte og falde i igen. Det skaber en dårlig cirkel og er ikke til gavn for dit hoved eller din krop.
  • Tag til spinning dagen efter og forbrænd de ekstra kalorier eller fordel lidt cardio ud på ugen, så du forbrænder det du har indtaget hen over weekenden.
  • Husk at styrke træne. De gavner din forbrænding døgnets 24 timer og din krop vil blive bedre rustet til at forbrænde de ekstra kalorier du har indtaget.
  • Slap af og nyd et break en gang i mellem. Det er godt for sjælen! 😉

Følg mig på Instagram @simoneldb eller tjek min side ud simoneledous.dk

// Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAT DAY EVERYDAY