NeoBlack x Rigby & Peller

Implementer sunde vaner i din hver dag

Hej alle sammen

Glædelig 7.december, håber i har haft nogen dejlige december dage.

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 21.45.52

Jeg har meget om ørene for tiden, og har masser af deadlines at oveholde og ting at nå. Derudover har jeg bagt masser af pebernødder og hygget med min familie til julemad. 🙂 Selvom det er december behøver man ikke at forspise sig en hel måned. Jeg bestræber mig selv på at holde mine sunde vaner, og derudover er jeg faktisk igang med at implementere nogen nye sunde vaner. 🙂

Jeg anbefaler ikke at gå på kur i december, da det næsten kun kan ende med, at man finder sig selv med hånden i kage dåsen. Jeg vil ikke fjerne eller forbyde vaner, men i stedet gerne tilføje nogen sunde vaner, som kan gøre mig hverdag lidt sundere.

Jeg vil de næste par uger gerne:

  • Starte morgenen med et stort glas vand med citron
  • Drikke mindre kaffe
  • Gå lidt tidligere i seng, så jeg automatisk står tidligere op og kan få mere ud af dagen
  • Finde på en ny aftenssnack, jeg kan spise efter mit aftenmåltid
  • Spise mere regelmæssigt og få en rytme så jeg spiser nogenlunde samme tidspunkt og mængde hver dag

Hvordan kunne i godt tænke jer at blive lidt sundere i hverdagen?

Følg mig på Instagram @simoneldb eller tjek min side ud simoneledous.dk

Julehilsner

//Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NeoBlack x Rigby & Peller