SO SIMPLE

Bootcamp, personlig træning & planer – Eksempel på en kostguide

Hej allesammen. 🙂

Jeg håber i er kommet godt ind i det nye år og er kommet godt i gang med hverdagen igen efter en lang og dejlig jul.

Jeg har en masse projekter på tegnebrættet for tiden og er så småt kommet igang med år 2016, som forhåbentlig bliver et år hvor jeg udvikler mig både karrieremæssigt, men også personligt.

Jeg er på nuværende tidpunkt igang med at teste mine online pt forløb og vil derfor dele lidt af hvad det indebærer her på bloggen. I vil derfor blive præsenteret lidt for hvad mine forløb, trænings- og kostplaner. 🙂

Her er et eksempel på en kostguide til mine bootcamp forløb. Den er ikke udregnet i forhold til hver enkelt deltager og der er ikke angivet kalorier, eller macronæringsstoffer. Denne plan skal ses som forslag og inspiration til hvad man kan spise og det er op til hver enkelt at vælge hvor meget man vil følge eller lade sig inspirere af denne plan. Dermed også mærke efter hvor mæt man føler sig og hvor man man kan spise. 🙂

Skærmbillede 2016-01-11 kl. 11.23.09

Psst… Går du med et ønske om at komme i bedre form, kan jeg tilbyde min hjælp som personlig træner gratis. Hvis du er interesseret i dette kan du kontakte mig på info@simoneledous.dk. 🙂

Følg mig på Instagram @simoneldb eller tjek min side ud simoneledous.dk

//Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SO SIMPLE