GIVE AWAY // RIMMEL LONDON

ALL BLACK // CLAIRE SOFIÉ

Jeg har fået den skønneste kjole fra det lækre mærke Claire Sofié, nemlig den smukke kjole som I ser på billederne. Jeg har kjolen i en str. M, så den sidder en smule løst på mig, hvilket jeg bevidst har valgt, så jeg kan føle mig helt afslappet i den (og så jeg kan spise en masse julemad imens jeg har den på). Jeg synes den er så smuk og den kommer til at passe perfekt til alle de begivenheder som julemåneden byder på.

Claire Sofié kjolerne er limmited edition og der produceres kun 200 eksemplarer af hver kjole, det synes jeg er fedt; så føles ens kjole lidt unik.

Processed with VSCO with hb2 preset

? KJOLE ? STØVLERCHOKER ?

Hvad synes I om dette look? Jeg er selv helt vild med det, men næste gang tager jeg nok et par strømpebukser på – det var lidt koldt at tage billederne 😉

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Kjolen er modtaget som gave, jeg har selv valgt den og jeg skriver om den af egen vilje – den er jo for skøn 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY // RIMMEL LONDON