Bloggen har skiftet navn

GIVE AWAY: Vind smukke blomster og chokolade

Det er blevet Give Away tid! Denne gang kan du vinde de smukkeste blomster fra Flower Tales. Du vinder en valgfri buket, samt en plade chokolade. Flower Tales laver de smukkeste buketter, og der er ingen tvivl om at smukke blomster er med til at sætte kulør på hverdagen.

Jeg køber ALDRIG blomster til mig selv, og det er egenligt lidt sjovt, for jeg synes det er så skønt at have friske blomster i stuen – derfor synes jeg også denne Give Away er oplagt til selvforkælelse – blomster og chokolade – så bliver det ikke bedre, vel?

Sådan vinder du

Du skal deltage på billedet på min Instagramprofil, lige her.

Vinderen trækkes d. 14/9.

Xx A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har skiftet navn