Sneaky Fox

Mød Sophie Hrefna

Altså, jeg ville jo rigtig gerne lave en serie hvor I kan møde en masse spændende og søde bloggere og influencere, og idéen var egenligt at der skulle komme et indlæg, en til to gange om måneden. Og det startede også super godt, med et indlæg med søde Mette Høgh, og det er så tilbage i maj måned at dét indlæg er udkommet. NÅ! Men i dag skal I møde endnu en sød, kreativ og dygtig blogger; nemlig Sophie Hrefna. Jeg kender Sophie fra diverse events og så drikker vi gerne kaffe sammen og sparrer med hinanden. Hun er en pige der altid har mange bolde i luften og en masse at inspirerende ting at fortælle – derfor vil jeg blot give ordet videre til hende.

FØLG SOPHIES BLOG OG INSTAGRAM

  1. Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede i 2012 men bloggede meget sporadisk i de første år indtil jeg 2 år efter startede hos Bloggers Delight og begyndte at blogge mere seriøst og tage bedre billeder og lave indlæg flere gange om ugen 🙂

  1. Hvad er din guilty pleasure?

Jeg er enormt vild med o?boy kakao! og hvis vi har det her hjemme drikker jeg simpelthen så mange glas om dagen indtil bøtten efter en uges tid er tom! Hvilket btw. Er derfor vi aldrig køber det, for selvom det smager psyko godt så er jeg lidt intolerant overfor mælk og får det faktisk rigtig dårligt når jeg drikker mere end lidt i kaffen, haha lidt dum guilty pleasure!

  1. Hvem er din yndlings blogger og hvorfor?

Lige nu er jeg ret fan af danske Sidsel Alling fra FashionPolish! Jeg synes at hende og Frede med deres smart bog og deres nye podcast er super innovative og virkelig girlbosses man kan se op til! Derudover er Sidsels stil altid super cool og afslappet og det virker til at hun på ingen måde går på kompromis med hvad hun selv kan li? og ikke bare følger trends men mere følger hendes egen mavefornemmelse. Hvis der er noget jeg er vild med så er det egentlig selvtillid og det udstråler hun virkelig.

  1. Hvad laver du om 10 år?

Jamen jeg sidder forhåbentlig i et job jeg er super glad for! Lige nu vil jeg gerne arbejde i modebranchen, gerne med grafisk design eller noget kommunikation ligesom jeg gør nu, og så bor jeg i indre København i en stor lækker lejlighed med Sebastian, gerne med et barn eller to 😉

  1. Hvad er dit næste køb? (stort som småt).

En Louis Vuitton clutch jeg længe har kigget på som er meget enkel og jeg føler vil passe til alle mine ting! Derudover så er der de fineste stiletter fra Zara lige nu som jeg har lidt udkig på! De minder om dem fra Dior, er super upraktiske og åhh så fine!

  1. Hvad er dit stjernetegn og siger det noget om dig?

Er skorpion, da jeg var yngre følte jeg det passede super godt til mig da de tit bliver beskrevet som stædige og lidenskabelig, men nu som ældre passer det nok ikke lige så præcist. Jeg er stadig meget målrettet og gør intet halvt men jeg trækker tit på skuldrende over ting som jeg da jeg var yngre ville have holdt fast i og jeg tager ikke tingene så tungt men er mere impulsiv i dag 🙂

  1. Hvis du kunne være hvor som helst lige nu, hvor ville du så være?

I LA! Uf jeg ville gerne dertil og lige nu sværmer mine tankerne om roadtrips i USA med Sebastian og lange shopping dage i LA?s varme!

  1. Hvad er det bedste kompliment du har fået?

Jeg bliver simpelthen så glad når folk kalder mig kreativ! Jeg har altid været den boglige og skoleglade men måske lidt i skjul ønsket at være hende den kreative og tegnet meget uden at vise det til folk. Så i dag hvor hele mit job og blog går ud på at være kreativ bliver jeg super glad når folk synes jeg er det og oveni købet kan synes jeg er god til det!

  1. Er du A eller B menneske?

Skifter i perioder! Når jeg som nu arbejder hver dag og står tidligt op så elsker jeg det og vågner altid tidligt af mig selv. Meeen hvis jeg først kommer ind i en periode hvor jeg går sent i seng så vågner jeg også senere og senere! Jeg har generelt brug for meget søvn og sover gerne 8-9 timer hver nat!

  1. Hvad gør dig glad?

Mit arbejde betyder super meget for mig! Jeg er meget ambitiøs og er mest lykkelig i min hverdag når jeg føler jeg gør mit arbejde godt og når mine mål som jeg så ofte skriver ned på små papirlapper og gemmer i lommen. Heldigvis er min kæreste og jeg ambitøse sammen og jeg er ekstra lykkelig når vi planlægger fremtid sammen og snakker om alt det vi gerne vil i vores liv <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaky Fox