Modeugen gav mig ..

Plej din hud med krystaller

[Produkterne er modtaget som gaver til test]

Hej piger,

I dag skal det handle om hudpleje. Jer, der har fulgt med længe ved allerede, og til de nye der læser med, kan jeg fortælle, at jeg har kæmpet meget med akne. Læs f.eks. dette indlæg.

Grundet kampen med akne, er jeg meget påpasselig med hvad jeg påfører min hud og hvordan jeg plejer den. Jeg er desuden meget forsigtig med nye tiltag angående hudpleje, da jeg er bange for, hvordan min hud vil reagere.

Jeg har set forskellige krystal ansigtsrullers på diverse blogs og Instagramprofiler – og det tiltalte mig utroligt meget. Dem der kender mig, ved at jeg elsker krystaller og jeg tror på, at de udsender en unik og brugbar energi. Derfor er det også noget jeg gerne vil tilføje til min personlige pleje.

Green Beauty Supplies har været så søde at sende mig en ansigtsrulle og en gua sha sten – begge i  rosakvarts.

Ansigtsrullen er den jeg har brugt mest. Jeg bruger den om aftenen, når jeg har fjernet makeup og påført min natcreme. Med rullen, følger en brugsanvisning (det samme gøre der med stenen) og den følger jeg. Jeg bruger 1-2 minutter på at rulle mit ansigt og jeg kan tydeligt mærke hvordan mine muskler afspændes og at produktet bliver arbejdet godt ind i min hud.

Rullen dulmer blandt andet rød og irriteret hud, som undertegnede er indehaver af.
Gua shaen kan også bruges til massage af ansigtet – og kroppen for at modvirke appelsinhud. Med Gua shaen kan man komme mere i dybden med huden ved at “skrabe” den over huden – men indtil videre har jeg valgt, primært at bruge min gua sha til meditation.

Produkterne skal bruges regelmæssigt i tre måneder, før man kan se en forskel – men selve afspændingen af musklerne kan man mærke fra starten. Jeg har ca. brugt dem i en måned, så jeg glæder mig til at se resultatet efter tre måneder.

Når du bruger rullen og stenen, kan du med fordel tænke kærlige tanker til dig selv og dermed få gavn er rosakvartsstenens beroligene og kærlige energi.

Har du prøvet at bruge enten ansigtsrullen eller gua shaen?
Lad mig vide hvad du synes.

img_2178

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeugen gav mig ..