Mine gemte IG-billeder #3

Vild med Foreo

[Tandbørste og Luna Play er modtaget som gaver]

Okay, da jeg sætter mig ned for at skrive dette indlæg føler jeg mig måske en lille smule nørdet? Men ikke desto mindre vil jeg videregive et tip til jer. I husker måske dette indlæg, hvor jeg fortalte hvor vild jeg er med min Foreo Luna Play som er en lille elektronisk ansigtsbørste (den I ser på billedet herunder).

Min Luna Play fik jeg som en gave af de søde piger fra Amaze PR – og nu har de sørme også sendt mig en elektronisk tandbørste fra Foreo. Jeg er typen der ikke kan klare elektroniske tandbørster, fordi jeg føler at hele mit hoved summer og kilder når jeg bruger dem – men det var selvsagt inden jeg fik testet denne lille fætter. Den er jeg nemlig blevet virkelig glad for.

Det er som sagt en elektronisk tandbørste. Den er lavet i silikone og det er muligt at skrue op og ned for vibrationerne – så det ikke er ubehageligt at anvende den. Udover dette, så har den en timer, som vibrerer hver 30. sekund, så du ved at du skal skifte område (fra venstre side af overmunden, til højre osv.), og efter to minutter vibrerer flere gange, så du ved at du er færdig. Jeg har brugt den hver dag i en uge nu, og jeg har allerede smidt min gamle tandbørste ud. Det her er fremtiden for mig 😉

Som flere af Foreos produkter oplades den med en USB-oplader, og på en fuld ladning kan den holde til 365 ganges brug, altså svarende til et halv år(!!).

I kan finde den her – og se den på det nederste billede.

Jeg håber at dagen behandler jer rigtig pænt, jeg er selv i dejligt humør og det nyder jeg!

ny-aftenrutine0

img_2695

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #3