Skønhed fra Paris

Vegansk parfume

[Parfumerne er modtaget som gave]

Hej piger,

Jeg håber lørdagen behandler jer pænt. Selv har jeg været på farten siden kl. 10. Jeg har mødtes med to veninder og fået købt fødselsdagsgave til Dennis, han fylder nemlig 26 år på tirsdag. Nu er jeg virkelig træt og ser frem til en hyggeaften i selskab med min fambam.

For en uges tid siden modtog jeg de skønneste parfumer, i gave, som jeg lovede jer en lille anmeldelse af, eftersom de ikke er “normale” parfumer, de er nemlig både veganske og lavet på gode og bæredygtige ingredienser. Parfumerne er fra mærket Pacifica og forhandles hos Human Balance. Nu har jeg brugt dem i lidt over en uge og jeg kan kun sige, at jeg er fan. I stedet for at skrive en lang, tung tekst om dem, har jeg valgt at lave en punkt oversigt, så I nemt kan få et indtryk af, hvorfor jeg er så vild med disse parfumer.

fullsizerender-1

Derfor er jeg vild med Pacifica

  • Parfumerne er 100% veganske, hvilket jeg er stor fortaler for! Jeg ser absolut ingen grund til at bruge dyr i personlig pleje.
  • De er Cruelty free, hvilket betyder at de ikke er blevet testet på dyr, hverken direkte eller ingrediensbaseret – hvilket også er et kæmpe plus i min bog.
  • De er fri for parabener, phatlater, sukfater, propylenglycol, mineralske olier, petroleum, syntetisk farvestoffer, peanutolie og triclosan. Derfor kan du sprøjte dem på hud og tøj med meget bedre samvitighed end den gængse parfume, som netop kan indeholde ovenstående ingredienser.
  • De er lavet på en basis af kornbaseret alkohold og tilsat essentielle olier, alt efter hvilken duft der er tale om. Det er altså naturlige ingredienser.
  • De fås både som spray-flaske og roll-on. Så du kan få din yndlingsduft i en stor udgave på 29 ml. eller i en roll-on udgave, som du let kan smide i tasken og friske duften op på farten.
  • Duften holder utrolig godt, særligt på tøj.

fullsizerender

Min personlige favoritduft er Indian Coconut Nectar –  den har en dejlig sød duft af kokos, men uden at blive kvalm.

Læs eller genlæs: Min yndlings hudpleje.
Går du op i hvilke ingredienser din parfume indeholder?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed fra Paris