At redigere sig tyndere

Er du en rigtig Kardashian?

[Mit medlemskab af Hayu er modtaget som gave]

Altså jeg er ikke en rigtig Kardashian, men GID jeg var! Jeg er så vild med den familie og det har jeg været i virkelig mange år. Kim er uden tvivl min favorit. Hun er mit spirit animal og jeg kan virkelig ikke få nok af hende. Grunden til jeg elsker at se Keeping Up With The Kardashians er, at man kan glemme sin egen virkelighed et kort øjeblik. Når jeg sætter et afsnit på, smækker jeg benene op i sofaen og kobler fuldkommen fra – og lever mig ind i deres vilde, dramatiske og luksuriøse verden. Derfor er jeg også fuldkommen vild med den nye streamingtjeneste Hayu.

Hayu leverer den bedste realityunderholdning fra NBCUniversal, samlet på ét sted. Der er mere end 5000 episoder af diverse realityprogrammer, herunder Keeeping Up With The Kardashians og diverse spin-offs med de skønne søstre, blandt andet det nyeste program: Revenge Body with Khloé Kardashian, hvor Khloé hjælper overvægtige med at tabe sig – præcis som hun selv har gjort.

img_3068

I mit rette element. I min sofa, med Eye Patches, en kop te og The Kardashians.

I torsdags var jeg inviteret til et event for at fejre lanceringen af Hayu i Danmark. Det var det skønneste event. temaet var Guilty Pleasures og dét var gennemført. Vi fik Cupcakes med Kim Kardashian på, burgere fra Yo Burger leveret af Wolt og is i lange baner. Der var alt hvad hjertet begærer og mere til. Vi så realityprogrammer på storskærm og storhyggede os.

(Pssst .. hvis du ikke allerede er medlem af Wolt kan du få 50kr. i rabat hvis du bruger koden: BROHUS. Så får jeg også 50kr. og bliver megaglad, for det er den bedste takeaway-app jeg har prøvet!)

Jeg har ingen skam i at sige, at jeg ELSKER reality og hvis du også gør er der her nogle ekstra facts om Hayu.

  • Størstedelen af de amerikanske shows udgives samme dag på Hayu, som de udgives i USA.
  • Der er adgang til komplette boxsæts, så serier kan ses fra start til slut. Jeg er startet forfra på The Kardashians – samtidig med jeg følger med i de nye afsnits – gotta keep up!
  • Nye brugere får en gratis prøveperiode på 30 dage. Derefter koster abonnementet kun 49kr. pr. måned uden binding – altså mere eller mindre det samme som en kop kaffe.
  • Det er muligt at downloade episoder, så du kan se dem når du ikke har internetadgang.

img_3070

Vi fik den skønneste Goodiebag til eventen. Med muleposen med citat from The Queen. PopcornKocostar Eyepads, Bodyshop Body Wash og en Hårmaske fra Maria Nila.

fullsizerender

kk

Et dejligt bonding moment mellem Kim og mig og KimCakes som Nikita omtalte dem (det ordspil vil jeg ikke tage credit for, selvom jeg ville ønske det var mit). 😉

Har du prøvet Hayu? Og hvad ser du fortiden?

❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At redigere sig tyndere