Sunday Update #28

Vild med FedteGreven

Jeg luftede jo for jer, at jeg i weekenden har været oppe til kl. 03, både fredag og lørdag, hvilket jeg slet ikke er vant til. Og derfor også havde brug for virkelig meget søvn da vi ramte søndagaften. Manglen til søvn har været udløst af nogle virkelig skønne ting. Fredag stod den på parmiddag og lørdag var jeg ude og spise med min nære veninde, på en af byens allerbedste restauranter FedteGreven BistroBodega. FedteGreven er uden tvivl et stamsted for mig – man er altid sikret hyggelig stemning og fantastisk mad, når man vælger at bruge en aften dér. Indretningen er rustik på den fede måde (i kontrast til en ufed rustik indretning, forstås) og jeg føler mig altid rigtig godt tilpas, i deres hyggelige lokaler.

På FedteGreven finder du kreativ bistormad inspireret af det franske og amerikanske køkken. Jeg har lyst til at sige, at jeg snart har været rundt om hele menukortet, men de fornyer det og jeg har stadig meget lækker mad til gode.

Jeg har det faktisk lidt svært ved at skrive anmeldelser af restauranter, fordi jeg ikke er ekspert på området, men jeg ved hvornår mad smager godt (hvem gør ikke det) og det er vel, når alt kommer til alt, det vigtigeste! Alt jeg har fået på FedteGreven har smagt sublimt og dét siger ikke så lidt. For at lave en madanmeldelse i øjenhøjde (med mig selv) vil jeg anvende en metode, som minder om den man bruger, når man har været på en god ferie; vis og fortæl.

Du kan finde FedteGreven Instagram lige her.

img_0799

Deres tatar er virkelig den bedste tatar i byen. Jeg er ikke den store kødspiser, og spiser sjældent kød når jeg er hjemme, men tatar er jeg vild med. Der er dog ingen tvivl om at det skal være en lækker kvalitet før jeg har lyst til at spise det. Dennis og jeg har jo en madklub med to vennepar, hvor vi tager ud og spiser – og hvis der er tatar på menukortet er det altid det vi bestiller. Og vi er alle seks enige om at FedteGrevens tatar er den bedste.

fg

Første gang jeg fik østers, var det på FedteGreven og de smagte, SÅ godt! Jeg turde næsten ikke prøve dem, men blev overtalt, hvilket jeg kun kan anbefale. Jeg har dog de ferske østers til gode 😉

img_3121

Dette billede er fra denne lørdag, hvor min veninde og jeg selvfølgelig begge fik tatar. Derudover kan jeg anbefale deres sweet patato fries og chilimayo. Fun fact; chilimayo er en grundsten i min kost og jeg tror min krop består primært af dét. Udover tataren, som jeg vist har snakket nok om nu, er nogle af mine favoritter: Krabbe Guacamash(rørt krabbe med gaucamole), Spicy Sticky Fried Chicken og Cæsarsalat.

img_0458

En sidste favorit der skal fremhæves er deres Pink Spritz; kærlighed på glas, boblende, let og den perfekte start på en god aften.

Har du et stamsted?

❤️A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #28