10 ting jeg skal blive bedre til

Japansk kollektionfra NYX Professionel Makeup

Hej piger,

i torsdags var jeg til det skønneste event med NYX Professionel Makeup – det så I måske på min Instastorie? Hvis ikke, så kan I stadig finde den på min Insta. Nå, men det var faktisk ikke et event jeg var inviteret til, jeg crashede bare (læs: kom med som plusone). Det var virkelig hyggeligt, der var mange søde bloggere og youtubere til stede og det er altid dejligt, at få snakket med de andre i branchen. Der er virkelig mange skønne og inspirerende mennesker, som jeg er vild med at bruge tid med.

Eventen blev afholdt for at fejre lanceringen af NYX Professionel Makeups nye kollektion: Love You So Mochi. Den nye formular der er brugt til at lave disse produkter, er inspireret af den japanske dessert Mochi, som vi også smagte til eventen – konsistensen er pudret, blød og glat.

Jeg fik en goodiebag med hjem med uddrag fra kollektionen og jeg synes simpelthen at den er så skøn, at jeg er nødt til at dele kollektionen med jer. I videoen herunder gennemgår jeg kollektionen for jer, fremviser de forskellige produkter og afprøver dem. Jeg håber I kan lide videoen.

Husk at I meget gerne må abonnere på min youtubekanal, så bliver jeg helt vildt glad!

img_3413

Hvis du er interesseret i kollektionen kan du finde et overblik over den her.

Læs eller genlæs: En hjertesagEr der noget fra kollektionen du har set dig lun på?

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal blive bedre til