Mit kandidatbevis: en ny verden

Forårs stemning, rabatkode og et godt event

[Coveret er modtaget som gave]

Hej piger,

Hvor fantatsisk er det ikke lige, at solen har varmet os i dag? Jeg føler mig så glad og afslappet nu når solen og varmen endelig viser sig igen. I sidste uge var jeg til et virkelig hyggeligt event på Dandy. Som jeg også har nævnt tidligere, er Dandy åbenbart in-stedet at holde events pt. Men det er virkelig også et flot sted, så jeg kan godt forstå at de forskellige brands gerne vil holde events dér.

Eventen jeg var til, var afholdt af Richmond & Finch. Jeg har samarbejdet med dem længe efterhånden og de er virkelig et stærkt og dygtigt brand, i min optik. Deres produkter er i topklasse, kvaliteten holder og designet er smukt. Jeg har ikke brugt andre covere end deres, siden jeg fik øjnene op for dem, for et år siden. Eventen var super hyggeligt, både i selskab med menneskerne bag brandet og en masse søde bloggere. Det var en rigtig forårseftermiddag, hvor mit humør var fuldkommen i top – der blev drukket drinks og jeg nåede også at blive lidt småfuld, hvilket er helt fint på sådan en onsdag 😉

RABATKODE

Hvis du også vil have fingrene i et cover fra Richmond & Finch, så kan du bruge koden amaliebrohus20 – som giver dig 20% rabat deres webshop.

img_4734

53c60e76-6eb7-41c1-ba59-c3e803ea8385

Jeg har dette smukke cover på i øjeblikket. Det fik jeg til eventen og jeg er fuldkommen vild med det! Find det lige her. Det understreger virkelig den forårstemning jeg føler for fuld udblæsning lige pt.

8239e2ad-fcac-41db-b261-1356ac3486c4

Og btw. så skal jeg til endnu et event på Dandy, på onsdag – så må vi se hvor mange drinks jeg kan nå at bælle der (I’m such a lady) 😉

Læs eller genlæs: Min holdning til pels

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit kandidatbevis: en ny verden