De bedste løbe-sange: få energi til træningen

Vegansk læbepleje fra Eos og lækre nye negle

[Produkter og negle er modtaget som gave]

Hej piger,

Hvis I bare har fulgt lidt med herinde, så ved I godt, at jeg var til event med Eos i onsdags. Normalt, når jeg får produkter til test, tester jeg dem gerne en lille periode, inden jeg deler det med jer. Men den her nyhed kan jeg altså ikke vente med at dele med jer. Eos har nemlig lanceret to nye læbepomader, som både er voksfri og veganske. At læbepomaderne er voksfrie medfører, at de føles vægtløse og giver en dybdevirkende fugt.

Læbepomaderne indeholder fem nøje udvalgte olier. Blandt andet avocadoolie som er rig på E-vitamin, som fungerer helende og kokosolie, som beskytter læberne i dybden. Derudover indeholder de aloe vera som hjælper med at opretholde hudens fasthed, samt sheasmør, som er rig på antioxidanter og som har en dyb fugtgivende effekt, så du kan pleje dine læber i det ustadige danske vejr (mine læber har i hvertfald brug for ekstra pleje, når temperaturerne svinger så meget, som de gør i øjeblikket). De er fuldkommen fri for parabener, petrolatum, mineraloilier og gluten. De er ideele til dig, der ønsker en læbepleje der føles utrolig let på læberne, samtidig med de fugter, i dybden. Så hvis du ikke er glad for normal læbepomade, bør du virkelig give disse et forsøg. De er i hvertfald allerede blevet fast inventar i min taske, og det siger ikke så lidt. Det første jeg gjorde i morges var at tage den gule på, for derefter at spise varme hveder.

img_5554img_5564

Da de er helt fri for voks (også bivoks) får de den smukke klare formulering, så de ligner smukke krystaler. Den gule har smag af Vanilla Orchid og den pink af Hibiscus Peach.

img_5561

Og kan vi så lige tage et moment og beundre mine skønne negle (jeg kigger selv på dem nonstop). Suzette fra Le Suzette har igen været på spil og jeg elsker dem, virkelig. Det er et af de bedste neglelooks jeg nogensinde har haft. Jeg kan virkelig ikke anbefale Suz nok – hun er utrolig dygtig til sit håndværk og jeg går altid fra hendes hyggelige klinik i højt humør (grundet hende dejlige selskab) og med de smukkeste negle.

Hvis du selv vil have nails on fleek, så kan du booke tid lige her.

Læs eller genlæs: Nyt til den sensitive hud

Jeg håber I kommer til at nyde den forlængede weekend.
❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste løbe-sange: få energi til træningen