Vegansk læbepleje fra Eos og lækre nye negle

10 hurtige til Gunilla Norgren

Hej piger,

Hvor skønt har det ikke været med en ekstra fridag? Jeg har virkelig haft brug for det, særligt efter onsdagens migræneanfald. I dag skal I møde en pige, jeg er helt vild med. Gunilla Norgren er en pige med ben i næsen (hvis det ikke er for retro, at bruge det udtryk). Jeg kender Gunilla gennem PR og har fra første gang jeg mødte hende, været fuldkommen vild med hendes væsen. Hun er så sød og jordnær og lige til – og jeg synes er helt fantastisk, at hun stadig holder fast i disse kvaliteter, til trods for den opmærksomhed hun får på de sociale medier. Hun er desuden ikke bange for at tale om hårde emner, det vil I hurtigt finde ud af hvis I besøger hendes youtubekanal. Derudover er hun altså virkelig værd at følge på Insta. Hun er én af mine insta-favoritter.

31131505_1866240520340985_34853191455604736_n

FØLG GUNILLAS INSTAGRAM, BLOG OG YOUTUBE

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er krebsen. Krebsen er enormt kærlig, men kan på samme niveau være enormt negativ, så humørsvingninger passer meget godt til mig 🙂

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg er i mit første semester i mit forløb som HF-kursist på nettet, og så arbejder jeg som salgsassistent på Lagkagehuset.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
BRUG EN CREME UNDER DIN FOUNDATION, CONCEALER, WHATEVER. Det gør, at din makeup holder i længere tid, passer på din hud, og så får den også din hud til at se enormt naturlig ud.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Madison Beer – Home With You.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Ja! Det er desværre det, som alt for ofte sker. Jeg er en enormt genert og rolig pige, og jeg HADER at få taget billeder..

gn2

6) Hvad er det sidste du har spist?
En skyr fra Lagkagehuset, mmmmm.

7) Er du A eller B menneske?
Jeg er et kæmpe B-menneske. Jeg arbejder som influencer om aftenen, kommer sent i seng, og så er det tidligt op om morgenen for at arbejde i bageren.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Jeg bruger håndcreme hver dag. Helst 4 gange om dagen. Jeg bruger en håndcreme fra sanex, som bare er super lækker og dufter, men ikke parfumeret.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Mit drømmekøb er helt klart et par Alexander McQuuen sko, det har det altid været, og det er det stadig – men er jeg for god til at købe alt muligt andet tøj? Ja, desværre :((

10) Hvornår er du lykkelig?
Jeg er lykkelig, når der bliver tænkt på mig, og når jeg har en plan. Jeg HADER ikke at være i kontrol og ikke have en plan, og når min kæreste lægger lidt mere effort i at hygge om aftenen med noget film, eller invitere mig ud – dér er jeg lykkelig.

gn3

Jeg håber I nød at lære denne skønne og inspirerende pige at kende.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk læbepleje fra Eos og lækre nye negle