Mit nye job

Monday Update #37

Hej piger,

Tusinde tak for de søde beskeder igår, angående mit nye job. I er de bedste.
Lad os hoppe direkte ind i denne uges planer.

THIS WEEK

 • Skal jeg arbejde på PR! Wuhu – det skal jeg nok lade være med at nævne fremadrettet, for det er jo min hverdag nu (okay, det var det også før – men i en ny stilling nu). Så det bliver nok lidt kedeligt hvis jeg fortæller jer det samme hver uge. Der er nok navlepilleri på dette domæne i forvejen.
 • Min mormor har fødselsdag i morgen. Så hun skal fejres. Hun har desværre en form for demens, så det er altid lidt hårdt og sårbart at se hende. Jeg er simpelthen så svag når det kommer til at håndtere den slags følelser. Jeg ville ønske jeg var meget stærkere end jeg er.
 • Søndag er det som bekendt mors dag. Så der tænker jeg, at jeg skal et smut forbi min mors grav. Derudover er der øvedag med kor og det bliver rigtig dejligt at få brugt dagen med en masse sang.
 • Jeg planlægger at filme en “What I Eat In A Day” til min youtube-kanal, bare fordi jeg selv elsker at se den slags videoer.

Jeg tænker på ..

 • At jeg virkelig mangler nogle flade sko. Jeg går rigtig tit i sko med hæl, men på det sidste er jeg begyndt at få ondt i mine fødder. Jeg tænker jeg skal have et par sneakers, selvom det ikke er min foretrukne sko. Jeg synes det er vildt fedt til andre, bare ikke til mig. Er det ikke altid sådan?
 • Og derudover mangler jeg alt der minder om sommer- og forårstøj – og en bikini! Så jeg skal vidst til at online-shoppe lidt – det er min foretrukne form for shopping. Jeg er ikke så vild med at shoppe i butikker. Jeg kommer altid til at svede helt vildt og så tager det så lang tid. Det samme gælder dagligvarer, så vi handler altid over Nemlig.
 • Om der findes flere dimensioner og parallelle universer? Og hvad uendelighed egenligt betyder – og hvordan universet kan være uendeligt? Og om jeg har levet før, og om alle bliver genfødt. Og ja, den slags.
 • Hvor glad jeg er lige nu. Det skal jeg virkelig huske at nyde – husker du også at nyde det, når du er sådan rigtig glad?

img_5771

Billedet er taget lige inden vi hentede burgere fra Max – derfor jeg er ser jeg så glad ud 😉

Læs eller genlæs: Sådan falder du i søvn: de bedste tips

❤️A

2 kommentarer

 • Karoline

  Ang. flade sko. Jeg har lige købt at par TOMS sko, og de er virkelig behagelige at have på. De er self. ret “afslappede” i looket, men man kan vælge mellem et hav af farver, materialer og mønstre, så mon ikke, der er et par, du kan lide? De er ret store i str. btw 😉
  Ellers kan jeg anbefale Nikes model mayfly woven, som jeg synes er ret fin og ikke så klassisk sneaker-agtig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ih, tusinde tak for dine tips til sko! Jeg må lige undersøge begge dele. Mayfly kender jeg godt i forvejen, de er så fine – flere af mine veninder har dem!

   Rigtig god aften.
   Knus A. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye job