Mine gemte IG-billeder #5

Gucci taske eller psykologforløb?

Jeg har haft nogle lidt hårde dage. Jeg har allerede fortalt jer, at jeg havde et lille angstanfald tirsdagaften. Det resulterede i at jeg var helt ved siden af mig selv igår og i dag har været helt underlig.

Jeg har været virkelig træt, ked af det og forvirret. Jeg vågnede kl. 09, og kl. 12 gik jeg tilbage i seng. Jeg havde bare brug for at ligge under min dyne, se youtubevideoer og give lidt plads til mig. Jeg har ellers en masse på To-Do listen, men det må vente. Det vigtigeste, når alt kommer til alt, er at passe på sig selv.

Inden jeg blev kandidat havde jeg plaget (ja, super charmerende type) Dennis om en Gucci taske. Og han kunne mærke på mig hvor meget jeg ønskede mig en, så han sagde til mig, at han ville give mig en i kandidatgave, som vi kunne gå ud og finde sammen, når mit speciale var afleveret. Og jeg glædede mig helt vildt til den dag skulle komme – jeg sad tit inde på Gucci’s hjemmeside og kiggede på tasker, men tingene ændrede sig.

Som I ved, var min angst allerværst i starten af dette år – og jeg havde akut brug for psykologhjælp. Jeg fik en henvisning af min læge, men jeg kunne simpelthen ikke vente i flere måneder på at få hjælp. Derfor valgte jeg at gå udenom sygesikringen og betale det selv – eller det vil sige, Dennis valgte at betale mit psykologforløb for mig, som min specialegave. Så det blev ikke til nogen Gucci taske i denne omgang – og det er helt fint. Faktisk er det mere end fint, det er rigtig godt – for jeg har fået det uendeligt meget bedre af at gå til en psykolog end jeg nogensinde ville kunne få det af, at have en Gucci taske. Materielle goder er skønne, og jeg siger ikke at jeg aldrig kommer til at købe en dyr taske. Jeg minder blot om hvad der virkelig gælder; at man har det godt inden i – at man kan smile, være glad og slappe af.

Mit metale helbred kan ikke opvejes i kroner og ører – det betyder alt at være i stand til at slappe af og finde ud af angsten. Det ved du hvis du selv har psykisksårbarhed inde på livet – eller en af dine nærmeste har.

Husk at pas på jer selv og husk på det vigtige i livet, nemlig at være glad.

img_5975

Læs eller genlæs: “Det ville være mærkeligt hvis du ikke havde angst”

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #5