10 hurtige til Nelle Noell

Hvad jeg spiser på en dag

Hej piger,

Så er der igen ny video på kanalen.
Denne gang skal I trækkes igennem hvad jeg spiser på en hel dag. Jeg elsker selv at se den slags videoer og derfor tænkte jeg, at der sikkert også var nogle af jer der synes det kunne være sjovt at se hvad jeg spiser.

img_6106

Det er en meget normal dag, i mad for mig – dog til den sundere side (sådan er mine hverdage som oftes). Måske skal jeg også lave en udgave, hvor jeg viser hvad jeg spiser i en weekend, hvor jeg rigtigt giver den gas? Kunne det ikke være meget sjovt? Nå, videoen er lige her – hvis I har lyst til at se den.

Husk at abonner på min youtubekanal, så er jeg bare en glad lille gubbi!
Rigtig god søndag til jer skønne mennesker.

❤A

2 kommentarer

 • Nellie dellies er så godt, mine ryger dog aaalt for hurtigt :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Jeg får ondt i maven hvis jeg spiser dem for hurtigt – nok derfor jeg er god til at holde igen 😛

   Knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Nelle Noell