Hvad jeg spiser på en dag

Monday Update #38

Hej piger,

Var weekenden god ved jer?
Min weekend har været god – søndagen gik dog med en øvedag med kor, og selvom jeg elsker at synge, så er det mange timer at “miste”, i forhold til hvad jeg normalt bruger min weekend på.

THIS WEEK

 • Jeg skal seriøst rydde op i mit skab – det er helt galt. Jeg synes nærmest lige jeg har ordnet det, men jeg kan bare ikke holde det pænt i længere tid.
 • På fredag skal Dennis og jeg ud og spise. Det er lang tid siden vi har gjort det, bare os to, så det glæder jeg mig helt vildt til.
 • Jeg skal have ordnet negle, og som altid glæder jeg mig helt vildt.
 • Udover det er min uge virkelig. Jeg skal arbejde med PR og arbejde på blog – og lidt kor. Dét er sådan ca. hvordan min uge ser ud, men det er virkelig også rart, for de næste par uger bliver lidt rodede.

Jeg tænker på ..

 • Hvordan I mon forestiller jer at jeg er – synes I at jeg er irriterende, sød, sjov, mærkelig? Jer der læser med på fast basis, må efterhånden have en meget god fornemmelse af hvem jeg er, men det er mærkeligt at tænke på, at I kun kender mig gennem bloggen og stories på Instagram.
 • At jeg virkelig ikke gider bruge tid på at solbade. Jeg vil gerne ligge i solen og læse en bog, en sen eftermiddag, men kun hvis mine andre gøremål er ordnet. Jeg føler faktisk solbadning er lidt spild af tid (og farligt) – men det har jeg jo sagt før. F.eks. i dette indlæg. Før i tiden stressede jeg for at nå at solbade og blive brun (selvom jeg ikke kan blive brun) og nu, hvor jeg ikke ønsker at solbade, er den stres fuldkommen forsvundet og det er virkelig rart.
 • At jeg skal blive bedre til at passe på mig selv, i forhold til ikke at arbejde hele tiden. De fleste aftener sidder jeg med computeren og arbejder på mine sociale medier, til jeg går i seng. Dennis er super forstående og støtter mig – men nogle gange siger min krop og sind virkelig fra. Jeg bliver ked af det, frustreret, træt og får hovedpine – og jeg får et seriøst behov for bare at ligge mig ned i min seng. Og det er først når jeg kommer helt derud at jeg faktisk trækker stikket. Jeg skal virkelig blive bedre til at lytte til min krop på det punkt, så jeg ikke behøver at komme derud, før jeg tager en dag for mig selv.
 • Om I kan lide serien “10 hurtige til..”. Jeg er selv virkelig glad for den, men jeg vil jo rigtig gerne have at I kan lide det indhold jeg laver. Hvis I nogensinde har noget konstruktiv kritik, så skriv rigtig gerne til mig, det vil jeg virkelig sætte pris på.

img_5961

Læs eller genlæs: Sunday Update #6.
^Normalt linker jeg ikke tilbage til gamle Update indlæg, men jeg ville lige gøre en undtagelse. Det er faktisk ret sjovt at se hvordan det hele så ud i september 2017.

❤A 

4 kommentarer

 • Karoline

  Sjovt, du spørger til, hvordan vi opfatter dig ☺️Først og fremmest har jeg et rigtig positivt indtryk af dig! Jeg tror dog, vi er meget forskellige. Jeg går virkelig ikke op i mode eller skønhed. Jeg har intet imod, at andre gør det, men for mig er de ting for “overfladiske” og lidt spild af tid, hehe. Måske hænger det sammen med, at jeg læser medicin og tilbringer 50 % af min hverdag i hospitalsuniform og resten af tiden med hovedet i bøgerne 👩🏻‍⚕️👩🏻‍🏫Jeg er dog helt vild med din ærlighed her på bloggen – du skriver om alt mellem himmel og jord, som fylder i dit liv. Det er også dejlig befriende, at du viser dine “fejl” – men uden at kritisere dig selv på en negativ måde ☺️
  …Mht. solbadning har vi samme holdning – jeg stressede også en periode, men min hud er sååå sart, så jeg har opgivet den dér tan 😒

  Du må forresten meget gerne skrive mere om, hvordan du får det til at fungere, når du arbejder derhjemme. Det er nemlig noget, jeg synes, er svært. Jeg synes ofte, der kan opstå konflikter, når den ene part vil have fuldkommen ro til at koncentrere sig, og den anden har et behov for at blive imødekommet eller har sine egne gøremål i hjemmet 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hvor er jeg dog glad for at du har et positivt indtryk af mig – dét betyder faktisk virkelig meget for mig! Jeg kan sagtens forestille mig at mode og skønhed hurtigt virker meget overfladisk, når man til dagligt møder op på et sted der omhandler liv, død og alt derimellem. Og tak – jeg er også rigtig selv glad for at kunne være ærlig, særligt fordi jer der læser med ofte tager rigtig godt imod de indlæg/opdateringer hvor jeg er ærlig og det betyder igen, rigtig meget for mig. Og solbadning – godt jeg ikke er ene om det 😉

   Uha, jeg vil gerne komme ind på dét med at arbejde i hjemmet. Jeg er dog alene hjemme, så på den måde er det jo let, for så får jeg det som jeg vil. Men jeg vil rigtig gerne komme nærmere ind på emnet.

   Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive sådan en kommentar til mig!

   Rigtig god aften.
   Stort knus, A 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Selv tak for den tid du bruger på bloggen, som kommer os læsere til gode 😍 Det er bestemt ikke sådan, at jeg opfatter andre, der går op i mode som overfladiske – vi har jo alle forskellige passioner og værdier i vores liv. Når jeg tænker mig om, går jeg selv meget op i, hvad for noget tøj, jeg har på til træning, og jeg ejer nok 10 forskellige par Nike træningssko – så jeg er måske en smule forfængelig alligevel 😂
   Du må meget gerne skrive lidt om, hvordan du får det til at fungere at bruge det hjem, hvor du og din kæreste bor, som arbejdsplads 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hvor er du bare sød <3 hahahah 10 par Nike sko, er da også lidt 😉
   Jeg noterer det og så vil jeg få lavet et indlæg om det så snart jeg kan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg spiser på en dag