10 ting jeg ikke tør

Pas på din hud!

[Produkterne er modtaget i gave]

Hej piger,

Et emne jeg taler en del om for tiden, er hvor vigtigt det er, at passe på sin hud, her i sommermånederne. Jeg er slet ikke i tvivl om at sollys er ekstremt sundt for os mennesker – særligt for sindet. Jeg kan mærke det med det samme, på mit sensitive sind, når solen kommer og dagene bliver længere. Jeg får mere overskud, jeg bliver gladere og der går længere mellem de mørke og dystre tanker – men derfor skal vi stadig huske at passe på huden.

img_6168

Jeg vil gerne lige slå et slag for, at jeg altså har en stropløs bikini på, under håndklædet – jeg lå ikke nøgen midt i Ystad Saltsjöbad. Og, så er min selvbruner fuldkommen kradset af på benet, fordi jeg havde et psyko myggestik. Det er alt sammen en del af charmen 😉

Jeg elsker at ligge i solen, når jeg har tid til det – men aldrig for længe af gangen. Allerhelst i de sene eftermiddagstimer, så jeg ikke ligger og soler, når solen er skarpest. Og når jeg er i solen, så sørger jeg altid for at have solcreme på.

Husk at når huden bliver rød, så siger den fra – også selvom det bliver brunt i morgen. Det er ikke sundt for huden at lade den blive rød. Så husk nu at pas på jer selv. Matas har mange skønne varianter af solcreme, så der er noget til et hvert behov – uanset om du bare skal ud på en hurtig cykeltur fra A til B, eller om du skal ligge og suge solen til dig.

img_6147

Her er et lille overblik over de forskellige sol-produkter du kan finde i Matas – der er dog mange flere.

  • Transparrent solspray i faktor 15: Rigtig god til den danske sommer og når det skal gå hurtigt. Den er super let på huden, hvilket jeg synes er rart.
  • Kokos lotion i faktor 30: Hvis jeg skal være i solen længere tid, synes jeg at faktor 30 er mere betryggende end faktor 15. Denne lotion dufter dejligt at kokos, så den minder mig om varmere himmelstrøg.
  • Aftersun fra Matas Natur: Jeg kunne desværre ikke finde det direkte link til denne, men en god aftersun betyder alt, når det kommer til at pleje huden efter en dag med meget sol. Kender I den følelse, når huden bare skriger på pleje efter en tur på stranden?
  • Selvbruner mousse: Og I ved jo at jeg ikke kan blive brun – så selvbruner er altså min bedste ven hele sommeren, og vinteren ..
  • Ansigtssolcreme: Jeg bruger aldrig den samme solcreme på kroppen, som jeg gør i ansigtet. Jeg ønsker en solcreme der ikke tilstopper porerne og som er beregnet til at pleje huden i ansigtet. Både den fra Matas de stribede og Matas natur er gode bud på ansigts solcremer.

Husker du at bruge solcreme?
Læs eller genlæs: Styrk dit hår indefra – Kosttilskud fra Wellvita

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke tør