Pas på din hud!

10 hurtige til Emil Olsen

Hej piger,

I dag sker der noget ekstra spændende i lørdags inspirationen, jeg har nemlig for første gang, inviteret en dreng med i serien. Og det er skønne og dygtige Emil Olsen. Jeg faldt over Emils youtubevideoer for lang tid siden, og min første tanke var; fedt! Hvor er det dog bare fedt, at der er en dreng, der tør vise at makeup og glam ikke er betinget af biologisk køn eller forbeholdt piger. Vi mangler generelt folk der skiller sig ud, der tør vise at alle mennesker ikke er ens og tør at stå ved dem selv 100%. Jeg synes Emil er et kæmpe forbillede på den front, og det er jeg sikker på, at der er mange andre der også synes. Han laver altid nogle inspirerende makeup looks og så er han en fornøjelse at være i selskab med, med en mild og skøn natur.

skaermbillede-2018-05-18-kl-15-32-09

FØLG EMIL PÅ YOUTUBE OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Jeg er født den 5.maj 1995 så jeg er født i tyrens tegn. Tror ikke så meget på horoskoper men, jeg ved at jeg er meget stædig og det er min mor også og hun er også født i tyrens tegn haha.

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg er blandt andet Youtuber og har været det i 2 år nu hvor jeg laver videoer omhandlende makeup, det om at være ”anderledes” og alt andet jeg ellers føler der er relevant og som jeg gerne vil snakke om. Jeg er også studerende på en handelsskole hvor jeg er ved at uddanne mig som butiksassistent, da jeg har stået i forretning siden jeg var 15 år gammel. Det er et fuldtidsstudie som godt kan være lidt presset men jeg er heldigvis snart færdig. Og så har jeg også et deltidsjob på 10 timer om ugen ved siden af alt det her, hvor jeg arbejder som makeupartist for Urban Decay Cosmetics.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Mit bedste beauty tip er ØVELSE GØR MESTER!!
Jeg ved godt det er en mega ”standard” ting at sige men det er virkelig den måde man lærer hvad der passer til ens ansigt og hvad man føler sig mest komfortabelt i.

EKSTRA TIP er at alle er anderledes!

Bare fordi du ser noget der er ”trendy” betyder det nødvendigvis ikke at det er noget for dig, og det er ok!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Alt fra bandet ”The 1975”
I min mening kan det band intet gøre galt!
De er en perfekt mix af smuk og fucked up musik.
Plus forsangeren i bandet er sååååå smuk!

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
NEJ!

Jeg føler at folk der stambler ALLE influencers som overfladiske, de har ikke rigtig styr på hvem det er de snakker om. Personligt har jeg ikke noget imod og forsvarer min stilling som influencer hvis folk allerede har en holdning om mig. Jeg syntes det er meget fokert at stamble folk som nogt uden faktisk at kende dem.

eo

6) Hvad er det sidste du har spist?
Har lige drukket en kop kaffe og spist lidt havregryn.
Men venter bare på at jeg selv syntes det er ok at kører på MacDonalds haha.

7) Er du A eller B menneske?
B Menneske 100%!!
Jeg elsker min søvn selvom jeg ikke får så meget af den.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Hører musik.
Når jeg laver mad, går i bad, når jeg handler og seriøst bare når jeg kan komme til det så lytter jeg til musik. Det er også en rigtig god måde at lukke mig lidt inde i min egen verden.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Mit drømmejob ville være at jeg kunne have den fineste balance mellem at være youtuber og stå i forretning som makeupartist. Og også det med hele tiden og lærer noget nyt og blive en endnu bedre makeupstist.

10) Hvornår er du lykkelig?
Når jeg har styr på ALT!
Jeg er lidt af en controlfreak.

eo2

Jeg håber at I nød at lære Emil lidt at kende og hvis I ikke allerede følger ham, så kan jeg kun opfordre jer til at gøre det!

Husk at I kan følge også kan følge mig på Instagram, lige her.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på din hud!