En krop er en krop

10 hurtige til Mette Høgh

Hej piger,

Uh, I kan lige tro at jeg nyder at have en uges ferie i sigte og jeg er allerede ved at være nede i et godt og roligt tempo. I dagens inspiration skal I møde søde Mette Høgh. Mette er en virkelig sympatisk og sød pige, jeg har haft fornøjelsen af hendes selskab flere gange og det er altid skønt fordi hun bidrager med positiv energi, hvilket jeg virkelig er fan af. Derudover er jeg selv virkelig glad for at følge med på Mettes sociale medier, fordi jeg er fuldkommen vild med hendes stil. Jeg synes hun er rigtig god til at sammensætte outfits og jeg får ofte nye idéer til min egen garderobe når jeg ser hvad hun har på – sammen med den gode energi, er hun en person jeg altid blive glad og inspireret af at se opslag fra.

FØLG METTES INSTAGRAM OG BLOG

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er løven, og jeg synes det passer rigtig godt til min personlighed. Løven er et meget stærkt stjernetegn, det er en personlighed, der har meget viljestyrke, og ikke har noget imod at gå forrest, og til dels tage styringen. Det er et flirtende stjernetegn, der om jeg vil det eller ej, nyder at være i centrum, hvilket jeg nok må erkende passer godt til mig. Der er mange både gode og dårlige ting om løven, men overordnet, synes jeg den remmer mig spot on.

2) Hvad laver du til dagligt?
Til daglig blogger jeg. Jeg gik fuldtid med min blog i december, efter jeg blev student i sommers. Derfor er det stadig til dels nyt for mig, at være gået fuldtid, men jeg nyder det hver eneste dag. Derudover forsøger jeg at rejse, så meget jeg overhovedet kan.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Jeg ved ikke om det går under kategorien ’’Beauty’’, men det er et tip alligevel. Jeg er stor tilhænger af tør shampoo, men det er en dyr fornøjelse, så jeg har fundet du af, at baby pudder er lige så godt, hvis ikke endnu bedre, og holder forever, og koster næsten ingenting.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Hmm, det er lidt sjovt, fordi jeg har en utrolig bred musiksmag, så jeg hører ret mange forskellige sange for tiden, men min top 3 må være: Kesi – Kom over, Shawn Mendes – Youth og Noah Cyrus – Team.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Altså både og, vil jeg sige. Til dels er jeg en lille smule bange for det, men på den anden måde, synes jeg min Instagram og blog, giver et meget godt indtryk af, hvem jeg er som person. Jeg prøver at lade være med, at tænke over, hvad folk tænker om mig. Jeg ved selv, hvem jeg er, og hvad jeg står inde for, og jeg formoder, at dem der følger med i mit liv, kan lide mig for den jeg er. Men selvfølgelig vil jeg da helst have, at folk skal synes om mig, det er klart.

6) Hvad er det sidste du har spist?
Det sidste jeg spiste var en salat fra brugsen, jeg spiste på min fars værksted, hvor jeg har hjulpet til hele dagen.

7) Er du A eller B menneske?
Det er faktisk meget forskelligt vil jeg sige. Jeg er meget en blanding. Jeg plejer at stå op kl. 08.30 i hverdagene, og gå i seng kl. 23-00 tiden, men i weekenderne kan jeg godt sove helt til kl. 10.00.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
En ting jeg gør hver eneste dag, det må nok være at bruge to do lister. Jeg kan til tider godt være en stressende person, og jeg hader når jeg glemmer ting. Jeg har erfaret, at den måde jeg husker mest muligt på, er ved at skrive de ting jeg skal i løbet af dagen, ned på en to do liste. Ikke nok med det faktisk hjælper rigtig meget, så synes jeg små notes bøger, er super cute at have liggende på skrivebordet, hehe

9) Hvad er dit drømmekøb?
Jeg har utrolig mange drømmekøb, og da jeg dette år har bestemt mig for, at jeg skal prioriterer mine penge på at rejse, og samle penge sammen, til jeg skal flytte, er listen kun blevet længere. Men noget af det der står øverst, er selvfølgelig en Chanel taske (dog har jeg ikke fundet den perfekte til mig ednnu), eller en Louis Vuitton kuffert, jeg synes simpelthen begge ting er så fine! Men derudover kunne jeg utrolig godt tænke mig, at komme til Bali.

10) Hvornår er du lykkelig?
Åh det er et stort spørgsmål, og jeg må nok komme med et lidt kliche svar. Jeg er allermest lykkelig, når jeg er omringet af mennesker jeg holder af, og når jeg rejser!

Jeg håber I nød at lære denne skønhed at kende – jeg elsker selv at læse de forskellige influencers svar, jeg synes virkelig det er en god lørdags-tradition, og det håber jeg også at I synes.

Læs eller genlæs: 10 hurtige til Maya Sophie Segerlund (den første omgang af 10 hurtige til ..)

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En krop er en krop