Monday Update #44

Bløde læber og frisk hud

[Reklame: Produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Endnu engang er det tid til et par beauty-anmeldelser, denne gang af et par produkter som jeg synes skiller sig ud fra hvad man ellers finder af beauty-produkter og derfor nogle ret interessante produkter, i hvert fald i mine øjne.

Læbemaske fra Kocostar

Jeg elsker masker – og er hyppigt bruger af f.eks. sheet masks og under-eye patches, men jeg har aldrig brugt en læbemaske før. Den fungerer, som I ser på billedet herunder, således at du tager en maske fra den fine beholder (den indeholder 20 masker), masken påsætter du på læberne og lader den virke i 10 minutter. Når du fjerner masken igen sidder der noget overskydende produkt som du kan massere ind i læberne.

FIND MASKEN HER

Masken er utroligt fugtgivende og er perfekt hvis du har tørre læber. Derudover er det den ultimative selvforkælelse – lige en læbemaske og så 10 minutters ro, hvor du enten kan ligge med lukkede øjne eller måske se en serie. Jeg elsker masker, netop fordi det er en god måde at forkæle sig selv og sin hud.

Sådan så jeg ud i søndags. Morgenen startede helt stille med kaffe, Paradise (nu er Dennis og jeg igang med sæson 6) og så en læbemaske. Senere tog vi ud og fejrede vores 8-års dag.

Instant hudpleje fra deCURE

Jeg er i forvejen stor fan af deCURE, som jeg fortalte jer i dette indlæg. deCURE’s pleje produkter er instant pleje – da det er produkter der viser resultater med det samme og det samme gælder disse to produkter.

deCURE N° ZERO er et serum der opstrammer og udglatter huden. Den er særligt god hvis du har lidt rynker du gerne vil mindske med en hurtig virkning, men kan også bare bruges som en opstrammene serum, inden du skal skal lægge makeup – det er dog vigtigt du lader produktet tørre i 5 minutter, før du påfører makeup eller andre produkter, for at få den fulde effekt.

Produktet får huden til at føles stram, det generer ikke mig på nogen måde, men hvis det genrer dig, så sørg for at din hud er godt fugtet inden du påfører den.

deCURE N°EYES er en øjencreme der arbejder med huden i dybden. Påfør den morgen og/eller aften ved at duppe den forsigtigt på huden. Når du skal påfører produkter forsigtigt er det altid en god idé at bruge ringefingeren, da man automatisk trykker lettere på huden med den, end med f.eks. pegefingeren. Cremen er antiinflamatorisk og virker muskelafslappende, på den måde kan effekten sammenlignes med en botox behandling – som du selv kan udfører der hjemme, helt uden nåle. Der er mange gode ting at fremhæve ved denne creme, men det sidste jeg vil fremhæve er at cremen hjælper med at stimulere hudens produktion af collagen, som er noget af det vigtigeste for at huden kan genopbygge sig selv og forblive ungdommelig.

Læs eller genlæs: Aftenrutine og ferie

Kender I nogle af produkter i forvejen, eller kunne I tænke jer at prøve dem?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #44