Afsluttet psykologforløb

10 hurtige til Simone le Dous

Hej piger,

Lørdagstraditionen holdes i hævd og i dag skal I møde et af mine yndlings mennesker, nemlig Simone le Dous. Simone og jeg har kendt hinanden siden vi var 11/12 år, og så har vi været bedste veninder i 12 år. Vi har årsdag d. 12/4 (wauw, det var mange 12-taller) – det ved vi, fordi jeg skrev det i min kalender, dengang vi aftalte at vi var bedste veninder. Simone er en ener, hun er mit menneske. Hun forstår mig, lytter til mig og rummer mig. På mange områder er vi som dag og nat – vi lever vores liv vidt forskelligt og vi gør mange ting fuldkommen forskelligt. Vi er lidt som ying og yang, for vores forskelligheder er vores styrke samtidig med at vores tankegang er dybt forbundet. Selvom vores liv og handlinger er meget forskellige, er vores holdninger meget ens. Vi støtter altid hinanden og vi er altid ærlige overfor hinanden. Jeg kan sige til Simone hvis jeg ikke har overskud til at ses og det accepterer hun 100% – det gælder også omvendt. Simone ved at jeg elsker hende – og jeg ved at hun elsker mig, og derfor synes jeg også I skal kende hende lidt bedre at kende, for jeg er vild med hende.

FØLG SIMONES BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjerne tegn er jomfru og det siger intet om mig. Har forsøgt at sætte mig lidt ind i det og måske fundet ud af st jeg synes mit månetegn passer mig bedre.

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg arbejder på kontor til dagligt og bruger al min fritid på intragram træning, familie og venner.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Nok søvn!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Oui med Sivas, Node og Gilli – yes, jeg elsker alle de danske hits i den retning 🙂

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Nej, men jeg kan frygte folks indtryk når de møder mig irl.

6) Hvad er det sidste du har spist?
Grillkylling.

7) Er du A eller B menneske?
B.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Drikker kaffe hver evig eneste dag.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Hmmmmmm…. den er svær.. ombestemmer mig altid og kan bedre lide ideen og jagten på noget materiel end når jeg endelig sidder med det i hånden.

10) Hvornår er du lykkelig?
Det er jeg når jeg er sammen med mine venner og familie.

Det var alt for dagens inspiration – jeg håber I nød at lære Simone lidt bedre at kende. Jeg synes også det var sjovt at læse hendes svar, selvom jeg kender hende ud og ind.

Læs eller genlæs: Derfor fik jeg angst #2

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsluttet psykologforløb