10 hurtige til Simone le Dous

Min nye hjælper og IGTV

[Reklame: produktet er modtaget i gave]

Hej piger,

Jeg håber I har en virkelig dejlig weekend. Selv har jeg virkelig hygget mig og i dag skal jeg have pakket, for i morgen går turen til Berlin med min far og søster! Jeg glæder mig helt vildt til at komme ned til den dejlige by og slappe af.

I sidste uge var jeg til event med Richmond og Finch, som jeg længe har haft et samarbejde med og deres mobilcovere er mine absolut yndlings covere, jeg bruger aldrig andre covere, for deres er uden tvivl bedste. I dag skal det dog ikke handle om deres covere, men en nyhed fra deres side, nemlig deres nye powerbank.

Powerbanken blev præsenteret til det fineste event. Jeg synes virkelig det er fedt når brands går den ekstra mil for at afholde events og på den ene eller anden måde tænker ud af boksen. Jeg synes det viser, at de har en passion for deres produkter og gerne vil fremvise dem på bedste måde. Hos Richmond & Finch var udsmykningen super fin og livlig – og de havde lavet et lille kreativt hjørne hvor man selv kunne designe et cover og få chancen for at vinde dét.

FIND POWERBANKEN HER

Eventen handlede jo om lanceringen af deres nye, smukke powerbank. Konceptet kender I helt sikkert, man oplader powerbanken og så kan man bruge den til at oplade sin mobil på farten. Jeg har aldrig fundet en powerbank der passede mig. Enten har de været for store og ellers har de kun virket en enkelt gang og så er de gået i stykker. Den her powerbank har en helt perfekt størrelse og kan være i mine små tasker, den er virkelig flot designet og så virker den! Så jeg er stor fan.

Min første video på IGTV

Hvis I har lyst til at se powerbanken næsten in real life, så kan I tjekke min første video på IGTV. I videoen viser jeg jer hvad jeg har liggende på mit natbord og det er blandt andet min powerbank.

Hvad synes I egenligt om IGTV? Jeg synes det er virkelig hyggeligt og jeg vil gerne være aktiv derinde, jeg skal bare finde ud af hvordan jeg skal bruge det.

Nu vil jeg hoppe tilbage til pakningen og så håber jeg bare at jeres søndag vil være super skøn!
Vi tales ved fra Berlin.

Læs eller genlæs: 5 tips: Sådan arbejder du struktureret hjemmefra

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Simone le Dous