Idiotsikreopskrifter: Søde kartofler og fiskefrikadeller

10 hurtige til Simone Malou

Hej piger,

I dag går turen hjem fra Berlin, men det betyder bestemt ikke, at I skal snydes for lørdagsinspiraitonen. I dag skal I et møde en pige, som jeg er vild med på virkelig mange niveauer. Som I måske har set på mine IG-storys er der en dels events i blogverdenen, her er der altid en masse mennesker – nogle nye ansigter, andre man kender. Simone og jeg har efterhånden kendt hinanden et års tid og hun er en pige jeg altid er glad for at se til et event, fordi hun altid er så sød, dejlig og smilende. Hun er en helt fantastisk pige at være i branche med og så er hun bare så sej på sine sociale medier. Hun deler en masse skønhedstips, men jeg er særligt vild med, at hun deler billeder af sin krop og er en del af kampen om at elske sin egen krop. Jeg synes simpelthen, at hun er SÅ sej!

FØLG SIMONES BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er vægten og det siger virkelig ALT om mig. Jeg er kæmpe fan af Astrologi! Alt fra ubeslutsomhed, ubalance og bekymringer til at være en vild menneskekender, have et kæmpe hjerte og være ultra følsom. Jeg passer ind på ALLE punkter.

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg arbejder med beauty og så står jeg faktisk i en bager.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Rens ALTID din makeup af om aftenen og husk solcreme hele året rundt! Uanset om du er 15 eller 35! Så forbliver huden sund og lækker resten af livet.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Sweat af Inner Circle. Det er min happy song, så jeg spiller den altid om morgenen, for at starte dagen ud på en glad og positiv måde.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Jeg elsker beauty og jeg elsker at dele min passion med andre. Det er en passion, men ikke noget der definerer mig som menneske, så jeg tænker ikke rigtigt på hvordan andre opfatter det.

6) Hvad er det sidste du har spist?
Rugbrød og tunmousse. Nom nom.

7) Er du A eller B menneske?
Jeg er B menneske med KÆMPE B. Det er derfor virkelig underligt at jeg arbejder i en bager fra kl 6 hver morgen, men hey! A girl’s gotta do, what a girl’s gotta do.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Jeg drikker minimum 2 kopper iskaffe hver morgen. Så er dagen ligesom i gang 😀 og så mediterer jeg hver aften, inden jeg går i seng.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Mit største drømmekøb er en lækker lejlighed i indre by, der er helt min egen. Den skal være kæmpe stor, med plads til endnu flere hunde og med store glaspartier og udsigt ud over vandet.

10) Hvornår er du lykkelig?
Når jeg vågner op til min lille hund der ligger og putter sig ind til enten mig eller min kæreste Niko. Der findes virkelig ikke noget bedre i hele verden.

Jeg elsker Simones første svar – jeg er selv vægt, så jeg forstår fuldkommen hvad hun mener med sit svar! Og så kan jeg virkelig også relaterer til det med hund og kæreste – rigtig dejlig følelse at vågne op, på den måde.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idiotsikreopskrifter: Søde kartofler og fiskefrikadeller