10 hurtige til Simone Malou

Monday Update #46

Hej piger,

Så er jeg hjemme fra Berlin og som I måske læste på mit Instagram opslag, er jeg ramt af en tom og trist følelse efter jeg er kommet hjem – det vil jeg uddybe lidt i det her indlæg, men først til ugens gøremål.

This week

  • Skal jeg arbejde. Jeg har to ugers arbejde og så rammer jeg min sidste uges ferie, som ligger i uge 30. Til den tid går turen til Hamburg med Dennis – og det ser jeg virkelig frem til.
  • Skal jeg prøve at få en nogenlunde normal kost op og køre – i Berlin levede jeg det søde liv, med en masse lækker mad. Indtil videre går det super dårligt. Pt. sidder jeg og spiser Ostepops .. såååååå.
  • Skal jeg pakke ud, åh! Hvorfor skal jeg altid trække den slags ud – hvorfor gør jeg det ikke bare? Min kuffert står stadig helt proppet og kigger på mig.
  • Skal jeg se VM-finalen med min familie. Jeg har faktisk fulgt lidt med i VM (hvem havde troet det) og jeg synes det har været virkelig hyggeligt, så jeg glæder mig til at se finalen med min fambam.

Jeg tænker på ..

  • Hvor svært det er at komme hjem efter en rejse. Jeg føler mig virkelig tom, jeg savner min far og søster – jeg savner Berlin. Jeg savner bare at rende rundt uden nogen bekymringer eller forpligtelser. Uden nogle deadlines og uden noget ansvar – men den slags hører jo med voksenlivet. Jeg synes bare det kan være virkelig svært. Jeg synes det er svært at gå fra ekstremt nærvær, til hverdagen. Som jeg også skrev på Instagram, så får jeg dårlig samvittighed, fordi jeg har savnet Dennis og Eddie, og jeg vil ikke have at de (ja, Eddie forstår godt den slags) skal føle, at jeg ikke er glad for at være hjemme hos dem, for det er jeg. Jeg er bare ked af at være ude af min lille ubekymrede lykke-boble.
  • Hvor hårdt det må være at have en baby og hvor træt man må være. Eddie har haft dårlig mave, så vi (mest Dennis) har måtte tage ham ned i løbet af natten og han har vækket os flere gange. Og det er kun én nat, uden sammenhængene søvn – og jeg er helt færdig i dag. Måske er jeg bare blevet gammel i en alder af 25.
  • Hvor glad I og bloggen gør mig. Jeg var faktisk ret trist da jeg satte mig for at skrive det her indlæg, men nu, når jeg har fået mine tanker ned på skrift og kan dele dem med jer, så føler jeg mig lidt lettere og gladere.
  • Hvor dårligt skuespil der er i ‘Perfekte Steder’, og hvor meget jeg ikke kan lade være med at se den serie alligevel. Der er bare noget dragende over historien og karaktererne – jeg har et meget ambivalent forhold til den serie. Er jeg den eneste?

Jeg håber I får en dejlig uge piger.

Læs eller genlæs: 8 år som kærester

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Simone Malou