Tør du at sige nej?

Vegansk hårpleje i sommervarmen

[Produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

Sikke en dejlig fredag. Jeg skulle egenligt have lavet negle i dag, men min tid er blevet aflyst og lige pludselig har jeg en masse tid foran mig. Jeg planlægger at indhente noget blogarbejde, at gøre rent herhjemme og i aften skal Dennis og jeg være sammen med nogle af vores bedste venner – så alt i alt en dejlig dag.

Nå, men i dag skal vi snakke lidt om vegansk hårpleje. I kender sikkert allerede Maria Nila, det er i hvert fald et brand jeg har kendt i virkelig mange år, men ikke destomindre er det et brand jeg ikke har testet, før nu. Kender I ikke det, at man ser et eller andet produkt, man virkelig gerne vil prøve – men så får man bare ikke taget sig sammen? Det er sådan ca. story of my life.

Maria Nila er vegansk og cruelty free, og er dermed nogle produkter der er lavet med omtanke for alle de væsner der sameksisterer med os mennesker. Jeg er hverken veganer eller vegetar, men jeg har aldrig lagt skjul på at jeg mener at veganerne har fat i den lange ende. Jeg synes vores kødspisene-kultur er fuldkommen ude af kontrol og jeg bryder mig slet ikke om at tænke på, hvor mange dyr der lider under dette system – for slet ikke at tale om dyreforsøg i forbindelse med diverse skønhedsprodukter, til os mennesker. Produkter skal testes på mennesker og ikke på dyr, sådan må det være – det er vores valg at vi vil forskønne os, det er ikke dyrenes og de skal ikke lide under vores forfængelighed. Af disse årsager har jeg mange kødfrie dage, det kød jeg køber, køber jeg med omtanke og jeg er begyndt at sætte mig mere ind i, om diverse brands tester deres produkter på dyr. Det er en lang process og jeg lærer hele tiden mere omkring emnet.

Det korte af det lange er, at jeg er fuldkommen vild med brands som Maria Nila der ikke tester på dyr og laver deres produkter uden animalske ingredienser. Nå, men jeg har den sidste måned testet de hårprodukter som I ser på billedet herunder og min overordnede vurdering er, at de er super gode og særligt deres hårspray og dryshampoo er god I sommer varmen, fordi det er nogle produkter med en let formular, så din hovedbund stadig kan ånde.

Lyn guide i Maria Nila

  • Styling Spray: Til dig der ønsker et let hold i håret, uden det bliver fuldkommen stift. Denne styling spray er mild og skader ikke miljøet på samme måde, som en normal hårspray.
  • Dry Shampoo: En skøn tørshampoo med en pudderformular. Den kommer ud helt hvid, men lad dig ikke skramme, den skal blot masseres ind i hovedbunden. Den er god til dig der ønsker at få struktur i håret når du bruger tørshampoo.
  • Sheer Silver Shampoo: THIS ONE! Okay, det er uden tvivl den bedste Silver Shampoo jeg har brugt, jeg ser øjeblikkeligt at den gule tone i mit hår bliver mindsket (det gør man nu oftes med en god Silver Shampoo) – den gør dog ikke mit hår tørt, som jeg har oplevet med flere andre Silver Shampooer.
  • True Soft Conditioner & Mask: Dét ligger jo lidt i navnet – en blødgørende linje fra Maria Nila. Begge produkter indeholder argan olie og har en anit-frizz effekt på håret. Jeg bruger balsammen ved hver hårvask og en gang om ugen bruger jeg masken i stedet, for at give mit hår noget ekstra pleje.

Læs eller genlæs: Sådan vokser du dine ben hjemme: Bløde sommerstænger

Nyd fredagen!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tør du at sige nej?