Ting vi gjorde i Hamborg

Monday Update #49

Hej piger,

Har jeres mandag været god? Det håber jeg. Giv gerne en lille melding i kommentarfeltet så jeg også ved hvor I er. Mandagen er jo lig med lille opdatering, her i det lille online rum, så here goes.

THIS WEEK

  • Skal jeg starte på arbejde igen – det gjorde jeg i dag. Som I måske så på min IG-story var jeg virkelig glad for at starte igen. Jeg har altid haft det sådan efter sommerferien, også da jeg gik i skole, gym og uni (jaja, sikke nogle forkortelser). Jeg bliver altid lidt spændt når hverdagen starter igen, for jeg kan virkelig godt lide dén. Den giver mig nogle faste rammer, gode udfordringer, en naturlig stimuli af mit sind og ikke mindst en mulighed for at tage lidt pænt tøj på.
  • Skal jeg til event med HAYU. Jeg skal til forpræmiere på den nye sæson af KUWTK. Jeg var ældevild med deres sidste event, så jeg glæder mig også helt vild til dette. Jeg skal afsted med Simone, så det kan kun blive godt.
  • Skal jeg fejre en af mine bedste veninder, som blev udannet Cand.mag. en måned efter mig, altså marts. Så ja, vi har begge været lidt længe om at fejre det – og jeg fejrede jo ikke engang mig selv.
  • Skal jeg prøve ikke at smelte/dehydrere/lugte for meget, grundet ulideligt klima – det bliver klart en udfordring.

Jeg tænker over ..

  • Jo, vejret er da megalækkert/ulideligt varmt – og det er virkelig, utroligt dejligt med solskin. Det er bare så sundt for mit, og alle andres, sensitive sind. Men jeg er altså utrolig bekymret for den globale opvarmning. Jeg ved jeg ikke er den eneste med den bekymring, men jeg synes ikke vi snakker nok om det.
  • Hvor belastende min hud er. Den slår ud igen .. jeg skal også have menstruation lige om lidt, men åh, jeg ville bare ønske at det ikke påvirkede min hud.
  • Hvor vild jeg er med piger det løfter hinanden op! Jeg har vitterligt kun kærlighed til piger, der vil hinanden godt – piger og kvinder der tør rose hinanden, give hinanden en hjælpende hånd og som ved at det ikke er et nulsumsspil, men at der er kærlighed, succes og lykke nok til os alle. Igen, et emne der kunne få et helt indlæg for sig selv – det synes jeg tit jeg skriver i mine Monday Updates.
  • At jeg vil have minimum to tatoveringer dette efterår. Det har jeg allerede nævnt for jer i dette indlæg.
  • Hvordan visse situationer kan trigge ens angst. Jeg kan f.eks. godt blive lidt trist, hvis Dennis og jeg ligger i sengen og ser iPad, fordi det minder mig om noget vi gjorde meget, da jeg havde det allerværst – og det kan sagtens være selvom jeg var glad inden vi lagde os. Det er bare som om kroppen og sindet kan huske de situationer hvor man har været trist/angstramt/depressiv utroligt godt. Er der nogen af jer, der kender det?

Rigtig god aften piger!
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting vi gjorde i Hamborg