Lysere tider

10 hurtige til Caroline Sølver

Hej piger,

Endnu engang lørdag og i dag en helt særlig en af slagsen. Det er nemlig Copenhagen Pride. Jeg skal ind og deltage i optoget her kl. 12.30, jeg glæder mig helt vildt til at fejre kærligheden og alles ret, til netop dén.

Jeg planlægger at vise billeder fra optoget herinde, i morgen. I dag skal I dog ikke snydes for lørdagsinspirationen. Jeg har nemlig stillet 10 hurtige spørgsmål til skønne Caroline Sølver, som udover at være en skøn pige og dygtig blogger også er en verdensborger og eventyrer. Hun har åbnet en café i Brooklyn i New York, sammen med sin kæreste. Den hedder SKÅL og I kan tjekke den ud lige her. Det synes jeg simpelthen er utroligt sejt. Hun er heller ikke bange for at tale om livets hårde sider, som I vil læse i dette interview. Det har hun min dybeste respekt for!

FØLG CAROLINES INSTAGRAM OG BLOG

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Jeg er vægt. Jeg ved ikke vildt meget om stjernetegn, men er for nyligt begyndt at følge @notallgeminis på insta, det er ret underholdende. Der har jeg lært lidt om stjernetegn og har fundet ud af, at nogle vægt-karaktertræk passer på mig og nogle gør ikke. Én ting er at jeg har utrolig svært ved at sige fra og til at sige nej. Både privat og professionelt. Det har gjort, at jeg er kommet i klørene på nogle, der har villet udnytte mig. At sige fra er noget, jeg skal lære(!).

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg bor i New York. Her fra læser jeg min bachelor på Copenhagen Business School. Så har jeg netop åbnet en café sammen med min kæreste, der hedder Skål. Jeg driver min egen blog www.silverstories.dk og Instagram. Derudover arbejder jeg også for Tipster og Spiir. Jeg har altså travlt på den fede måde. Derudover kan jeg godt lide at træne, shoppe og drikke kaffe.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
En morgen- og aftenrutine, der batter. Jeg er blevet afhængig af min, så jeg faktisk glæder mig til mine rutiner. Det er blevet mit eget lille wellness-selfcare-ritual. Derudover må det være at bruge solcreme i ansigtet hver dag! Jeg bruger Rudolph Care Sun Face Cream eller Glossiers Insible Shield.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Sangene fra den nye ABBA – Here we go again. Cheesy, I know. Men jeg elsker musicals, jeg elsker ABBA, og så elsker jeg at synge med. Det er de sange helt perfekte til. No shame! 😉 Min kæreste er ikke så stor fan dog…

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Jeg tror, jeg hviler i mig selv, og jeg opfatter ikke mig selv som overfladisk. Men jeg tænker over, at jeg vil noget dybere med min stemme på de sociale medier. Jeg har netop delt min forfærdelige oplevelse med modermærkekræft og ved at dele den, har rigtig mange skrevet, at de har bestilt en tid hos lægen for at få tjekket deres modermærker og vil begynde at bruge mere solcreme og være mindre i solen. Det betyder meget for mig.

6) Hvad er det sidste du har spist?
En stor bagel med cream cheese til morgenmad. Gotta love America! Så står den på salat til frokost, haha! Der er svært at holde igen i New York, fordi der simpelthen er så mange fristelser, så meget god mad og så er portionerne så store. Jeg skal derfor finde mig et fitnesscenter hurtigst muligt 😉

7) Er du A eller B menneske?
B-menneske med stort b. Men jeg ønsker dagligt, at jeg var A-menneske. Så ville livet være lidt nemmere. Jeg har svært ved at stå op og svært ved at falde i søvn. Derudover er jeg klart mest iderig og effektiv om aftenen. Der er som om, at der starter fyrværkeri i min hjerne, når klokken har passeret 19.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Skriver eller taler i telefon med min mor, far og bedste veninde. Kysser min kæreste. Drikker mindst én kop kaffe. Scroller Instagram. Skriver en form for tekst. Struggler over hvad der skal stå på min Instagram-caption. Tænker over min fremtid. Det ene øjeblik ”fuck, hvad skal der blive af mig!”, det andet øjeblik ”daamn girl, det kører sgu for dig!”

9) Hvad er dit drømmekøb?
For halvandet år siden købte jeg en Gucci-taske. Det var en rimelig ’wow’-agtig-oplevelse. Jeg forsøger (det er svært!) at være mindre materialistisk og prise mig lykkelig for alle de ting jeg har, men for lige at modsige mig selv, så kunne jeg godt, en eller anden dag, tænke mig at købe en lyserød vintage Chanel-taske. (Og ja, jeg leder allerede efter den rigtige taske og den rigtige pris).

10) Hvornår er du lykkelig?
Det er jeg, når jeg føler mig ovenpå. Når jeg får en følelse i maven af, at det virkelig kører for mig. Når jeg oplever noget nyt, og når jeg er sammen med mine allernærmeste venner og familie. Jeg øver mig i at være taknemmelig (hvilket skaber lykke!) og at acceptere, at livet er op og ned, og for at der skal være lykkelige øjeblikke og gode dage, så skal der også være de knap så gode dage. Det er en balance.

Jeg synes virkelig at I skal følge med hos denne skønne pige!
Og så håber jeg, I får en dejlig pride lørdag, hvis I skal deltage.
Kom gerne hen og sig hej, hvis I ser mig, det ville jeg virkelig elske.

Husk at I kan følge mig på Instagram, lige her.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lysere tider