10 hurtige til Caroline Sølver

Kærlighed er kærlighed // Kærlighed er alt vi har

[Reklame: Jeg var inviteret til Copenhagen Pride af NYX]

Hej piger,

Jeg sidder denne søndag, i min seng, brugt, træt, rørt og overvældet. I går deltog jeg i Copenhagen Pride paraden. Jeg var blevet inviteret af NYX Professional Makeup Nordic og det var en oplevelse for livet. Jeg har aldrig været et sted, hvor så meget kærlighed var samlet.

I min optik handler Priden nemlig om kærlighed og om alles ret til at være sig selv! Uanset køn, religion, etnicitet eller seksuel overbevisning. Jeg mærkede kærlighed i hele København i går, jeg mærkede den helt ind i sjælen og flere gange fik jeg tåre i øjnene, fordi jeg var så rørt over at være en del af denne hyldest; hyldest til kærligheden. Familier med børn, gamle, unge, mænd, kvinder – mennesker i alle afskygninger var mødt op for at støtte op om og fejre kærligheden. Den sande kærlighed uden regler, betingelser eller latterlige og forældede normer.

For kærlighed er kærlighed og kærlighed har intet køn. Kærlighed er det eneste i denne verden der er stærkt nok til at bekæmpe ensomhed, ondskab, frygt, angst og meningsløshed. Kærlighed er virkelig alt vi har.

Jeg ønsker at være en del af et samfund hvor ingen kærlighed er forbudt eller ses skævt til. Jeg ønsker at mine fremtidige børn skal vokse op i en verden hvor de vil føle sig gode nok, præcis som de er og hvor de skal vide, at det ikke er forkert at elske andre mennesker eller at være forelsket i en af sit eget køn. For kærlighed er den reneste energi i vores univers og den vil jeg altid støtte op om.

Jeg har næsten ikke flere ord. Hvis du ikke har oplevet Priden, så gør dig selv den tjeneste at deltag næste år – det var en utrolig og ubeskrivelig oplevelse.

Jeg var så heldig at dele oplevelsen med denne helt fantastiske kvinde. Nelle er en gave i mit liv. Et menneske der altid lærer mig om højere sammenhænge, at accepterer sig selv og at være i denne verden. Jeg er så taknemmelig for at hun er i mit liv, så at dele denne oplevelse sammen, var helt unikt.

❤ LOVE IS NOT A CRIME 

Forud for Priden havde NYX Professional Makeup sendt mig en pakke med en masse af deres skønne makeup. Jeg havde vildt travlt inden Priden, så jeg nåede kun at bruge lidt af deres Glitter Brilliants, men de satte også prikken over i’et, på min lidt kedelige Pride makeup. Næste år skal jeg helt sikkert skrue op for mit game!

Tusind tak til NYX Professional Makeup for at give mig mulighed for at deltage i denne fantastiske festdag. Virkelig, af hjertet tak.

Læs eller genlæs: Jeg brækker mig over sociale medier

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Caroline Sølver