Vigtige øjeblikke: Tid til dig

VIND SENSOMMER KJOLE

[Reklame: kjolen udloddes i samarbejde med Trendday]

Hej piger,

I dag hopper jeg blot indenom med et hurtigt indlæg. Jeg vil nemlig tippe jer om den konkurrence, der kører på min Instagram i denne uge.

I har nemlig mulighed for at vinde den fine kjole, som I ser på billederne. Den er fra Trendday, som er min absolut yndlings, danske, tøj-webshop. Folkene bag er super søde, de har hurtig levering – ofte modtager du din vare dagen efter og så har de et rigtig godt udvalg af de nyeste modetendenser. Derfor er jeg virkelig glad for at kunne forkæle jer med en fin kjole fra dem. Kjolen er fra mærket: Object og koster 459 DKK. Kjolen er skøn her til sensommeren og jeg er super glad for min egen, som jeg bruger flittigt – den ligger øverst i skabet; og det er tegnet på, at man er glad for et item.

Sådan deltager du

Hop ind på dette Instagrambillede, der står alt hvad du skal gøre for at deltage.
Vinderen finder jeg på søndag, d. 26/8.
Held og lykke!

Hvis du har lyst til at shoppe indtil da, giver koden: amaliebrohus10 10% rabat på hele Trenddays webshop.

Lille tip, hvis du har brug for lidt ekstra fokus i dag, så tjek dette track. Det brugte jeg da jeg skrev dette indlæg. Helt perfekt, afslappende men stadig spændende. Jeg håber din onsdag er smuk og mild, præcis som du.

Læs eller genlæs: Kærlighed er kærlighed // kærlighed er alt vi har

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtige øjeblikke: Tid til dig