Mine gemte IG-billeder #8

10 hurtige til Claudia Bhimra

Hej piger,

I dag skal I møde en af de smukkeste, danske Instagrammere, nemlig Claudia Bhimra. Nu ved jeg godt, at jeg i øjeblikket kører en lille anti-overflade-kampagne her på bloggen, men lad mig for en stund knytte et par kommentarerer til nogle ydre værdier, for hold nu op – Claudia er en virkelig smuk pige – udover det, så har hun den FEDESTE stil. Der er altid inspiration at hente til spændende sammesætninger og fede farve kombinationer – og så ser hun virkelig bare godt ud i alt. Hun er god til at tage billeder og finde kreative lokations til sine billeder. Hun minder mig om solen, fordi hun udstråler en dejlig og varm energi – derfor er jeg vild med at følge med hos hende! Og efter dette interview, er jeg også blevet lidt klogere på den søde pige.

FØLG CLAUDIAS BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Jeg er løve, og jeg tror faktisk det siger ret meget om mig. Jeg ved i hvert fald, at Løven er passioneret og går 100% efter det de gerne vil. Det er helt klart noget jeg kan kende i mig selv. Samtidig er Løven også temperamentsfuld og til tider dramatisk – og intet kan beskrive mig bedre, når jeg for eksempel bliver sulten, haha!

2) Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt studerer jeg Tv-og medietilrettelæggelse på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, og i forbindelse med min uddannelse, er jeg lige nu i fuldtidspraktik. Derudover arbejder jeg med min instagram og blog.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Hmm, jeg er ikke SÅ stærk på beauty-tips. Men jeg tror, at det der får mig til at føle mig smukkest, er når jeg føler mig sund. Når jeg spiser sundt (selvfølgelig med plads til chokolade i ny og næ), og dyrker motion – det er helt klart også der, at min hud ser bedst ud. Og så bliver man bare gladere og får mere energi, og så føler man sig automatisk bare lidt pænere. Så det er nok mit bedste tip: at leve en sund livsstil. Og med sund, mener jeg en livsstil, som ikke er baseret på regler, men bare at man mærke efter, og lytter til hvad ens krop har brug for.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Det er virkelig svært at vælge! Men jeg bliver stadig i så godt humør, når jeg hører ‘X’ af Nicky Jam og J. Balvin. Man kan jo ikke lade være med at danse, og jeg får bare lyst til at sommeren aldrig slutter, når jeg hører den.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Det var jeg, da jeg begyndte at blogge og instagramme, men tænker ikke over det mere. Jeg tror mange har en opfattelse af, at dem som konstant poster billeder af dem selv, er overfladiske og usikre, eller i hvert fald savner opmærksomhed. Det kunne ikke være længere fra sandheden! Jeg ELSKER den kreative proces med at style et outfit, finde en location, der komplimenterer stilen, og finde ud af hvordan billedet skal tages og redigeres. Det er noget jeg ikke ville være foruden, og jeg tror jeg ville gøre det, selv hvis jeg ikke viste billederne til nogen! Om andre så synes jeg er overfladisk, gør ikke mig noget, så længe jeg ved, hvorfor jeg gør det.

6) Hvad er det sidste du har spist?
Vindruer. Jeg er sådan en der spiser mindst 5 gange om dagen, så skal altid have mellemmåltider.

7) Er du A eller B menneske?
Jeg har faktisk altid været B menneske, og altid haft svært ved at falde i søvn, og svært ved at stå op. Men eftersom min kæreste er radiovært på et morgenshow, vågner jeg, når han tager afsted kl 5.30 hver morgen – så jeg er simpelthen blevet tvunget til at blive A menneske! Men det er egentlig meget fedt, så får man lidt mere ud af dagen.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Drikker kaffe! Som det første, hver morgen.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Mit største drømmekøb må nok være en lejlighed et eller andet varmt sted – gerne i Sydney eller på Bali!

10) Hvornår er du lykkelig?
Jeg er lykkeligst, når jeg kan gøre de ting jeg virkelig elsker, sammen med dem jeg elsker mest; min familie, min kæreste og mine veninder. Tage ud og rejse, tage på stranden, være ude at danse. Jeg er nok lykkeligst, når jeg selv bestemmer over min tid, og der ikke er et arbejde eller en skole, der siger jeg skal være et bestemt sted, på et bestemt tidspunkt. Det er dog ret svært at undgå, i know – men så hjælper det mig for eksempel at have en rejse at se frem til, også selvom den først er om flere måneder.

Jeg håber I nød at lære denne skønhed at kende – og så håber jeg, at I får en dejlig og rolig lørdag.

Husk at I kan følge mig på Instagram, lige her.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #8