En lille hud-savoir

10 hurtige til Katrine Regnbue

Hej piger,

Så er jeg klar til at kigge inden om, igen. Vi er ved at have vielsen på plads og på tirsdag skal jeg ud og se mulig lokation, for fest. Så jeg er ved at være lidt mere rolig omkring hele processen – og, også ved at havde forstået at det virkelig sker og at det hele nok skal gå rigtig godt. Så bloggen begynder at vende tilbage til sit normale jeg, så småt.

I dag stiller jeg 10 hurtige spørgsmål til smukke og søde Katrine Regnbue. Katrine er super stærk på youtube, og er super dygtig til at lægge makeup. Selvom jeg selv er uddannet indenfor makeuppens verden, elsker jeg at finde inspiration fra andre og jeg synes at Katrines videoer er virkelig fine. Hendes videoer har en rigtig feel-good vibe og jeg elsker at se dem, hvis jeg skal slappe af. I kan lære hende bedre at kende, lige her.

FØLG KATRINE PÅ INSTAGRAM & YOUTUBE

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Jeg er skytte – omsorgsfuld, elsker at rejse og meget kunstnerisk.

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg lever af at være influencer og jeg elsker det!

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Jeg har rigtig mange gode tips, men her er to af mine favoritter. Husk at smil ofte og husk at rense dit ansigt – også selvom du er træt!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Flava – Lost

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Det er ikke noget som jeg tænker så meget på, men det er helt klart ikke sådan jeg ønsker at andre ser mig.

6) Hvad er det sidste du har spist?
Havregryn med mælk og rosiner. Det spiser jeg hver eneste morgen.

7) Er du A eller B menneske?
A menneske! Jeg står op kl. 8 hver dag og vågner oftest før mit vækkeur.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Smiler!

9) Hvad er dit drømmekøb?
Lige nu er det nok en lækker lejlighed i centrum.

10) Hvornår er du lykkelig?
Når jeg er sammen med mine nærmeste og mit job går godt.

Nå, nu vil jeg smutte videre i lørdagens gøremål – de er heldigvis gode. Jeg håber I nød at lære Katrine bedre at kende og så håber jeg at, I får en virkelig dejlig lørdag, med nogle dejlige øjeblikket.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille hud-savoir